Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Rivi näyttää melko selväpiirteiseltä, joten toinen kierroksen kahdesta suursuosikista saa varmistuksia hieman isomman rahan toivossa. Avauskohteen Grainfield Aiden pelataan varmaksi suuresta kannatuksesta (77%) huolimatta. Viime keskiviikkona ”Panssarivaunu” jyräsi neljän kierroksen maratonmatkalla muut maan rakoon. Nyt vastus näyttää oikein sopivalta ja ilman haavereita ruuna jyrää tässäkin voittoon. Toinen varma on päätöskohteen hirmu kuntoon noussut Way To Go. Turussa Kristian Lellan ruuna hyvästeli maalisuoralla hurjan Unique Creationin. Matka on nyt lyhyempi, mutta Way To Go:lle on löydetty oikeat varusteet ja kun Antti Teivainen vetää vetolaput viimeisessä kaarteessa ja antaa meno luvan, ovat muut jälleen helisemässä.

Toinen kohde pelataan kahdella merkillä. Xenia Comery on suorittanut hyvin ja saa nyt 20m eteen muihin verrattuna. Viime keskiviikkona tamma tuli aivan kaikki tallella pussissa maaliin ja olisi jo voittanut, jos kiritilaa olisi löytynyt. Varmistukseksi otetaan tauolta palaava MAS Chili, joka pääsee juoksuradalta hyviin asemiin. MAS Chili olisi muutama starttia alla jopa varma ainesta.

Kolmannessa kohteessa rastaaminen aloitetaan paalun kovakuntoisesta Ashley Man:ista. Viime keskiviikkona toivottomista asemista toiseksi kirinyt ruuna ansaitsisi jo voiton. Gutsy Cobbler lähtee toisena etupaalulta ja on aivan riittävä hevonen tähän tehtävään. Dark Defender oli ideavarmamme Kuopiossa, mutta oli ihmeen saamaton kirivaiheessa. Otetaan silti mukaan lapulle. Heat Of Dynamite otetaan myös lapulle, rattailla vahvistaa Santtu Raitala. yllättäjinä mukaan kahden pakin Mister Lane4% ja Typhoon Face6%

Neljännen kohteen ansaittu suursuosikki on Rahajamatch. Sille otetaan vihjeriviin varmistuksia, koska emme pidä sitä yhtä varmana voittajana, kuin Grainfield Aidenia. Rahajamatchin sisäpuolelta matkaan pääsevät Leemark’s Hector(4%) ja White Cross Diego saavat väkisinkin juoksun kärjen tuntumassa. Toinen näistä päässee kyttäilemään iskun paikkaa Rahajamatchin selkään. Joulukuun alussa Sahara Magaria voitti Turussa helpon näköisesti keulasta. Olli Koivunen ladannee nyt lähtöön, koska Rahajamatchia olisi erittäin vaikea voittaa tämän ulkopuolelta. Leemak’s Icy teki loppukesästä hyviä esityksiä ja kaiken mennessä nappiin on ihan mahdollinen menestyjä.

Viitoskohde pelataan läpi. I.P. Vapari on hevonen josta rastaaminen kannattaa aloittaa. Väkivahva ori kiertää hyvänä päivänään tämän porukan helpostikkin. Vikin Gel on ottanut kaksi monte voittoa peräjälkeen ja nyt lyödään taas kärryt perään. M.A. Pisteen taulu on sekaisin mutta ei kunnossa mitään vikaa ole. Lisäksi pienessä lähdössä ei ole paljoa kierrettävää. Vekraus tyytyy usein seurailemaan muita ja sijoittuu usein hyvin, mutta voitot puuttuvat. Edestä lähtee vähän pelattuja hevosia. Lyödään läpi ja toivotaan yllätystä.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 2,8

Lähtö3: 1,2,8,9,10,11

Lähtö4: 1,2,3,4,6

Lähtö5: 1,2,3,5,6,7,8

Lähtö6: 5 Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *