KooVee

KERROIN

2.14
0
pv
0
t
0
min
0
s

alle 11,5 maalia

Salibandykauden tähän asti tärkein mittelö väännetään Tampereen Auto Center Areenalla, jossa KooVee kohtaa jumbokamppailussa Porin Karhut. Peli käyntiin klo 18.30.

Tampereen KooVeen kaudesta uumoiltiin haastavaa ja sitä se myös on ollut. Ennen illan kamppailua joukkue löytyy jumbosijalta ja seilaa yhdeksän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Myöskään yhtäkään varsinaisen peliajan voittoa ei tältä löydy, joten lähtökohdat eivät ole kovinkaan mairittelevat. Pelillisesti KooVee ei kuitenkaan ole ollut minkäänlainen pettymys, likemain päinvastoin. Ilja Pantzarin miehistö on pelannut varsin hyvää salibandya eikä mitään rökäletappioitakaan olla juuri nähty. Viime ottelussa Steelersiä vastaan joukkue olisi ansainnut hieman enemmän ja etenkin tuomarit vaikeuttivat tässä tamperelaisten urakkaa. Joukkue tekee keskimäärin alle nejä maalia ottelua kohden, ja tälläisella lukemalla ei yksinkertaisesti vaan voi otteluita voittaa. KooVeen psitekärkenä häärii Teemu Suomalainen (7+7) ja tämäkin alle piste per peli tahdilla.

Karhut nappasi marraskussa kaksi isoa voittoa Welhoista ja Steeleristä ja on näiden turvin kolme pistettä KooVeeta karussa. Tällä hetkellä alla on neljä peräkkäistä tappiota, mutta etenkin pisteen niistäminen EräViikingeiltä oli todella kova suoritus. Karhut on päästänyt sarjasta selkeästi eniten maaleja omaan päätyyn mutta maaleja joukkue on psytynyt tekemään varsin kiitettävän määrän. Pelillisesti joukkue ei ole kovinkaan organisoitu ja pääosin maalit isketään vastahyökkäyksistä. Erikoistilanteissa porilaiset ovat todella hyviä, joten jäähypenkiltä KooVeen täytyy tänäänkin poissa pysyä. Puolustaja Tuomas Puisto kärsii viime ottelussa saamaansa ottelurangaistusta, joten iso johtava hahmo on omasta päästä näin ollen pois. Rasmus Österman on torjunut palloa viime otteluissa, mutta järkevintä olisi asettaa Roope Mutka tänään maalinsuulle.

KooVee on tänään pakkovoiton edessä sillä tappio kasvattaisi eron jo ratkaisevan suureksi. Toki tamperelaiset ovat se ryhmä joka pystyy loppukaudestakin suurempiaan kiusaamaan mutta ei se tätä ottelua silti missään nimessä saa hävitä. Karhuille kelpaa varmasti myös tasapeli kotiinvietäviksi. KooVee on ollut tuloksellisti heikko mutta peliesitykset kyllä lupailet hyvää. Meidän papereissa kotijoukkue harjaa ottelun varsinaisellapeliajalla noin 50% todennäköisyydellä, joten in kärkitarjous on oiva valinta illan kamppailuun! (Panossuositus 3/5) Myös maaliodottama luonnollisesti laskee kovien panosten pelissä joten in alle 11,5 maalia nostetaan lisävihjeeksi pienellä edulla. (raja 1,68) (Panossuositus 2/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!