Oilers -1,5

KERROIN

1.77
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliigaa pelataan tänään Lahdessa kun isäntäjoukkue Lasb kohtaa Esport Oilersin Espoosta. Justus Kainulaisen paluu vanhan kotihalliin kerää varmasti lehterit täyteen joten tunnelmaa varmasti piisaa. Peli käyntiin Suurhallilla klo 17.00.

Lasb on totaali sukelluksen jälkeen alkanut löytää peliään ja tulostakin on alkanut syntyä. Oranssipaidoilla on alla kaksi peräkkäistä voittoa ja etenkin viikon takainen blowout-voitto (12-1) Karhuja vastaan teki tehottomuuden kanssa painivalle ryhmälle varmasti erittäin hyvää. Lasb on enää kuuden pisteen päässä pudotuspeleihin oikeuttavasta kahdeksannesta sijasta jota tällä hetkellä miehittää paikallisvastustaja Steelers, toki ottelun enemmän pelanneena. Voitto tästä nostaisi lahtelaisten osakkeita selvästi, mutta haaste on todella suuri. Perttu Koljonen on saanut mukavasti hanojaan auki ja muidenkin kuin Rasmus Kainulaisen tehoja eittämättä myös kaivataankin. Maalilla Kaapo Kettunen ei ole sarjan terävimmästä päästä, mutta suoriutunut tehtävästään varsin mallikkaasti.

Vierailija Oilers kävi viime viikonloppuna sulamassa täyden pistepotin Seinäjoen Peliveljien luona ja Spv:n kaksi viimeiseen kymmeneen sekuntiin latomaa maalia olivat koitua melko kalliiksi. Öljymieheti kuitenkin kairasivat tuosta voiton rankkareiden päätteeksi, joten sarja kakkosen kukistaminen antanee nuorelle joukkueelle melkoisen lisäbuustin loppukautta ajatellen. Oilers on hakannut viimeiseen kolmeen otteluun palloa keskimäärin 10,6 kertaa vastustajan verkkoon joten joukkueen hyökkäystehokkuudesta ei pelin tänäänkään pitäisi kiinni jäädä. Omiin on samaisessa periodissa kolissut lähes seitsemän kertaa ottelua kohden ja tällä saralla olisi vielä rutkasti petrattavaa. Maalilla Joonas Kaltiainen on alkanut löytää virettään ja oletettavasti mies tänäänkin starttivuoron saa.

Lasb on kehnosta sarjasijoituksestaan huolimatta varsin kelvollinen nippu, mutta nyt joukkueen parantuneisiin otteisiin on reagoitu markkinoilla jo vähän liiankin paljon. Oilers on pari napsua parempi joukkue ja kotiedun nappaaminen pleijareihin olisi vielä teoreettisesti täysin mahdollista, joten näistä peleistä voitto yksinkertaisesti vain pitäisi kaivaa. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa öljymiehet olivat parempia lukemin 9-6 eikä noin kahden-kolmen maalin voittomarginaali tänäänkään yllättäisi. Pelataan vieraita vähintään kahden maalin voittoon, jolle tarjoilee pelikelpoista 1,77 kerrointa. (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!