KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kahdeksas ottelukierros käynnistyy hieman poikkeuksellisesti perjantai-illan ottelulla. Vastakkain ovat alakanttiin pelannut Brighton sekä hyvään vireeseen päässyt West Ham.

Kotijoukkue Brighton nousi viime kaudella Valioliigaan ja säilyi monien yllätykseksi sarjassa. Seagulls lunasti paikkansa tiiviillä puolustuspelillä. Tämän kesän aikana joukkue vahvistui merkittävästi, ja analyytikot odottivat pelaavampaa ja hyökkäävämpää Brightonia.

Joukkueen maalimäärät ovatkin nousseet rajusti viime kaudesta: Brightonin otteluissa on nähty peräti 3,00 osumaa per matsi. Kaiken lisäksi Seagulls ei ole pitänyt nollia vielä yhtään kertaa. Tämä on huolestuttava tilasto, ja sen johdosta joukkue on voittanut vasta yhden ainoan ottelun.

West Hamin kausi käynnistyi jopa Brightoniakin heikommin. Hammers hävisi neljä ensimmäistä peliään, kunnes kurssi käännettiin 5. kierroksella Evertonin vieraana. West Ham pelasi kuudennella kierroksella kotitasurin Chelseaa vastaan ja kaatoi viikko sitten myös Fulhamin 3-1. Välissä joukkue möyhensi myös Macclesfieldin peräti maalein 8-0 Liigacupissa.

West Hamin peli on alkanut kulkea kokoonpanomuutosten myötä. Joukkueen 4-1-4-1 -ryhmitys on tuonut tulosta, ja etenkin Andriy Yarmolenkon päästäminen irti avaukseen. Joukkueen itseluottamus on nyt huomattavasti aiempaa korkeammalla.

Perjantai-illan ottelussa on vastakkain kaksi runsasmaalista joukkuetta. Viisi West Hamin seitsemästä liigapelistä on päättynyt vähintään kolmeen maaliin, ja molemmat cup-ottelut ovat olleet myös selkeitä overeita. Brightonin peleistä neljä on päättynyt vähintään kolmeen osumaan ja vain yksi matsi alle kahteen. Joukkueella ei ole siis saldonaan vielä yhtään nollapeliä.

Brighton saanee tähän otteluun takaisin hyökkäyspään avainmiehen, Pascal Grossin. Se antaa ylimääräistä buustia joukkueen mahdollisuuksille. West Hamin itseluottamus on myös maalien suhteen korkeammalla kuin koskaan.

Vedonlyöntimarkkina on asetellut maalimäärän aivan liian alas. tarjoaa mukavaa 2,10 kerrointa yli 2,5 maalin vaihtoehdolle (todennäköisyysarvio 55%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!