HPK DNB

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina tuhti seitsemän ottelun kierros. Betsaamme eiliseen tapaan HIFK:n matsia, jossa odotellaan ketsuppipullon avautumista.

KooKoo-HIFK

Kotijoukkue KooKoo on kahdeksan kierroksen jälkeen sarjan hännillä, tosin sijat 8-14 ovat ainoastaan yhden pisteen sisällä. Kausi on ollut täynnä kummallisia tuloksia, ja kouvolalaiset ovat IFK:n ohella yksi Liigan epäonnisimmista joukkueista.

KooKoon epäonnesta saatiin hyvä esimerkki alkuviikon kotiottelussa SaiPaa vastaan. Ottelu oli hallussa alusta asti, ja KooKoo vei laukaukset peräti 74-29. Tästä huolimatta, voitto tuli vasta hikisesti jatkoajan jälkeen.

Joukkue on ollut monessa ottelussa selvästi lopputulosta parempi. Tämän lisäksi maalivahtipeli on romahtanut pahasti kahteen otteeseen, mistä kertovat 2-7 -kotitappiot sekä Sportille että TPS:lle.

Vierailija HIFK:n tarina on vastaava. Vihjasimme yli 5,5 maalin betsiä Helsingissä eilen, mutta punapaitojen kirous ei hellittänyt vieläkään hyökkäyspäässä. IFK hävisi Pelicansille 0-3 voitettuaan laukaukset 66-28. Stadilaiset olisivat voineet iskeä hyvin 3 tai 4 maalia pelkästään ottelun toisessa erässä.

HIFK:n tehottomuus onkin tämän hetken suurin puheenaihe. Kuten Veikkauksen kertoimenlaskija Eirtovaara twiittaa, HIFK:n tilanne ei ole vielä huolestuttava. Paras lääke on jatkaa työntekoa entiseen malliin, sillä paikat realisoituvat lopulta maaleiksi.

On syytä muistaa, että kahdeksan ottelun otanta on loppujen lopuksi hyvin pieni. Pelillisesti HIFK on ollut kenties alkukauden paras joukkue. Tulokset tulevat väistämättä, kun ketsuppipullo vihdoin aukenee.

Jatkamme over-betsien linjalla HIFK:n ottelussa. Vastassa oleva KooKoo luo myös jatkuvasti maalipaikkoja paljon tuloksia enemmän. Lisäksi kouvolalaisten maalivahtipeli on pettänyt totaalisesti jo useampaan otteeseen, minkä voi laskea vielä bonussektoriksi overin kannalta.

Bethardin ja Betserin kerroin 2,25 yli 5,5 maalin tulokselle maistuu erinomaisesti. Kyllä tässä pelissä vähintään kuusi maalia nähdään kerran kahdesta.

Ässät-HPK

Ässät oli viime kaudella Liigan suurin floppi, mutta tämä syksy on alkanut huomattavasti paremmin. Porilaiset löytyvät kahdeksan kierroksen jälkeen jopa kuuden joukosta. Mitään suurempaa syytä juhliin ei kuitenkaan vielä ole.

Ässien tulokset ovat xG:n valossa varsin kelvollisia. Joukkue on ollut muutamissa tappiopeleissä selvästi lopputulosta parempi, mutta sama voidaan kääntää myös voitto-otteluihin. Ässät on ansainnut voiton maalipaikkojen valossa vain yhdessä kauden neljästä voitostaan.

Lauantain ottelu on porilaisille monien muiden joukkueiden tavoin viikon kolmas. Tiistaina joukkue haki 0-3 voiton Kuopiosta tasaisessa ottelussa ja keskiviikkona tuli turpiin Oulussa 3-0. Molemmat ottelut olivat xG:n valossa varsin tasaisia.

HPK on hallitseva mestari, jolta odotettiin kesän jälkeen paluuta sarjan keskikastiin. Toistaiseksi ritaripaidat ovatkin lunastaneet odotukset 9. sijallaan.

Kerhon ottelut ovat olleet lähes poikkeuksetta pienten marginaalien pelejä. Eilen HPK hävisi ensimmäistä kertaa tällä kaudella yli yhden maalin marginaalilla, kun joukkue taipui nousukuntoisen Ilveksen vieraana 5-2. Myös tämä peli oli pitkään tasainen.

HPK pelaa myös lauantaina viikon kolmannen ottelunsa. Vihjasimme ritaripaitoja keskiviikkona kotona JYPin isäntänä, ja tuo matsi päättyikin 2-1 -voittoon.

Vierasjoukkue HPK oli kauden alkurankingissamme selvästi porilaisia edellä. Toistaiseksi syksyn ottelut eivät ole antaneet aihetta muuttaa tätä asetelmaa merkittävästi. Molemmat ovat esiintyneet varsin kelvollisesti pelivoimaansa nähden.

Ässät saa mielestämme ottelussa vain marginaalisen suosikkiaseman. in ja Bethardin HPK DNB kertoimella 2,28 kelpaa tämän takia kupongille! Kerho on ollut Ässille vaikea vastus viime vuosina: porilaiset ovat voittaneet varsinaisella peliajalla vain yhden kuudesta edellisestä kohtaamisesta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *