KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 5.10

Oilers-Nokian KrP

Perjantai-illan ainoassa salibandylligan ottelussa Esport Oilers isännöin Nokian KrP:tä. Ottelu käyntiin Tapiolassa totuttuun tapaan klo 18.30.

Oilers on napannut neljästä pelaamastaan ottelusta kolme voittoa ja tänään se hakee kolmatta perättäistä tuplaveetä. Viimeksi nuori öljyryhmä kaatoi KooVeen, tosin vasta jatkoajan viimeisellä sekunnilla Alexander Nymanin toimesta 5-6 lukemin. Espoolaiset ovat olleet avauserissä todella hyvin hereillä ja rehellisyyden nimissä joukkue olisi keskiviikkonakin voinut paketoida ottelun avaus kaksikymppisellä, muttei tätä tehnyt. KooVee pääsi toisessa erässä hyvin peliin mukaan ja ajoittain hännän huipuksi rankatut tamperelaiset jopa hallitsivat kenttätapahtumia. Öljymiesten tehonikkarina häärii taitava Markus Markkola 3+6 tehoilla. Maalilla viimeksi huilannut Joonas Kaltiainen saanee tänään starttivuoron.

Yskähdellen aloittanut näätäryhmä saalisti avausvoittonsa tiistaina, kun Karhut kaatui värikkäiden vaiheiden jälkeen 11-8. Henri Johansson tehoili mukavat kuusi (4+2) tehopistettä ja kakkosvitjassa Joona Rantala kolme (1+2) tehopaunaa. Jarmo Härmä on saanut joukkueen peliä jo parempaan kuosiin, mutta puutteita löytyy edelleen. Asioita tuskin myöskään helpottaa se että nokialaisten maalinsuulta löytyy sarjan tämän hetken ylivoimaisesti epävarmin maalivahtikaksikko. Ensimmäisissä viidessä ottelussa KrP:n maalia kohti on lauottu yhteensä 96 kertaa ja vedoista peräti 41 on uponnut verkon perukoille. Arvid Vonkin torjuntaprosentti on vaivainen 50% ja virkaveli Kortetmaalla kyseinen lukema on myös todella heikko 66%.

Vieraat on asetettu illan otteluun todella suureksi altavastaajaksi, emmekä me tätä täysin allekirjoita. KrP:llä on edelleen yksi sarjan parhaista materiaaleista ja maalivahtikaksikon tasonnostokin on vain ajan kysymys. Oilers pyrkii vahvaan pallolliseen peliin, mutta espoolaisten pakkikaluston pallotaito ei tahdo riittää tähän ja helppoja virheitä tulee illasta toiseen. Hyökkäyspäässä Oilers omaa todella vahvan potentiaalin mutta ei nokialaiset kovinkaan paljoa jälkeen tälläkään osa-alueella jää. Ottelu on hyvin lähellä kuuluisaa kolikonheittoa ja in 1,5 maalin tasoitus kuuluu ehdottomasti kupongille mukaan!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 5.10

Oilers-Nokian KrP

Nokian KrP +1,5 @1,82 panos 7/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!