Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon Vihjerivi pelataan vain yhdellä varmalla. Toisen kohteen suosikiksi on pelattu Meadow De Lux. Vihjerivissä otetaan hiukan kantaa ja varmaksi pelataan huippu paikalta Peak Lightning. Ruunan taulussa ei näy voittoja, mutta sillä on nyt kaksi starttia alla. Vermossa se oli ihan ok kolmas, kun se matkasi kolmannessa sisällä ja kiritilat aukesivat vasta myöhään. Suosikki Meadow De Lux on melko ailahteleva tamma, eikä laukka olisi suuri yllätys. Lisäksi lähtöpaikka (6-rata) on aika ulkona. Myös pikamatka sopii paremmin nopealle Peak Lightingille ja 29% pelattuna se on hyvä varma ison potin saalistajille.

Avauskohteessa suosikista voi olla montaa mieltä. Kitzune G.G. on voittanut noin puolet kauden starteistaan ja kuuluu joka lapulle. Frankenstein Am on kanuunakunnossa ja tulee pätkän tosi kovaa selkäreissun jälkeen. Marschall Match saa ykkösradan turvin nappireissun kärjen tuntumassa ja riittää hyvänä päivänään pitkälle. BWT Caesar saattaa olla luokaltaan jopa porukan kovin ja on juossut tosi kovia lähtöjä, viimeksi Suur Hollolan finaalissa. Hyvältä paikalta se kuuluu peleihin myös suoraan pikku tauolta.

Kolmannessa kohteessa haetaan riville arvoa varmistamalla jättisuosikki Arctic Crown. Pekka Korven ori on todella lupaavan oloinen, mutta radalta 11 sen ei kuulu olla 3-vuotiaana yli 60% suosikki. Hyviltä paikoilta mukaan Night Sky Eagle ja Knowhow Vixi (8%), joka seuraili viimeksi Vermossa varmasti johtavan takana kakkoseksi. Malala Boko (4%) teki viimeksi Porissa oikein rehdin esityksen kuolemanpaikalta ja se otetaan potintekijäksi hyvältä lähtöpaikalta. Kilchoman (7%) on sijoittunut hyvin viime Vermon starttia lukuun ottamatta ja jää jopa alipelatuksi.

Neljäs kohde yritetään selvittää neljällä merkillä. Ukkoherra avaa keulaan ja voi vetää siitä maaliin asti. Kinderi tuli siitä viimeksi ohi saatuaan nappireissun muiden selissä. Elan on hyvin sarjassa sisällä ja sai viimeksi Forssasta voiton. Se runttasi voimalla 3-ulkoa kärkihevosen kimppuun jo ensimmäisen puolikkaan jälkeen. Keulat saatuaan sillä ei ollut minkäänlaista hätää.

Viides kohde yritetään selvittää kahdella merkillä. War Paint on ollut edellisissään hyvä ja viimeksi Kuopiosta irtosi voitto. Se matkasi hetken johtavan kannassa, mutta eteni keulaan kun keulahevonen ei kestänyt kovaa kiihdytystä. Nyt War Paintilla tähdätään varmaankin keulajuoksuun ja siitä se olisi paha ohitettava. Varmistukseksi otetaan Over My Shoulder. Tamma teki kesällä tosi hurjia esityksiä ja näytti että voi voittaa lähtöjä myös kuolemanpaikalta. Rattailla vahvistaa Santtu Raitala.

Päätöskohde pelataan neljällä merkillä. Bolt Kronos on niukka suosikki huoltakin lähtöpaikalta. Se on tehnyt varsinkin kotiradallaan Vermossa tosi kovia esityksiä ja voittanut takaakin. O.P.Roc pystyy parhaimmillaan hyvältä paikalta paljoon, vaikka edellinen voitto on elokuulta. Making Match oli Forssassa suoraan tauolta ihan hyvä toinen ja voi parantaa startti alla paljonkin. It’s Raining Men on kapasiteetiltaan riittävä, mutta vaatii hiukan tuuria, kun lähtöpaikka on ulkona.

Lähtö1: 1,3,4,9

Lähtö2: 2

Lähtö3: 2,3,4,6,11

Lähtö4: 3,5,6

Lähtö5: 2,6

Lähtö6: 1,3,7,10 Vihjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *