Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon Toto-75 kierros pelataan kolmella varmalla ja kolme lähtöä revitetään yllätysten toivossa.

Toisen kohteen voittaa Parvelan Retu ilman haavereita. Viidennessä kohteessa Atupemin kuuluu jyrätä luokallaan muut maanrakoon, jopa 20m eteen saava ja keulaan pääsevä Better Boss. Lämminveristen Kriteriumin vienee Mascate Match.

Ensimmäinen kohde on tasaisesti pelattu. Vihjeriviin tulee seitsemän rastia joista nelosdivarin hevoset 2-5 keräävät vähiten peliä. Kylmäveristen vauhdeilla viidentoista valjakon kiertäminen ei ole itsestäänselvyys hyvälläkään hevosella. Lisäksi, mikäli lähtö uusitaan, kasvaa suosikki Liisan Tulilinnun laukkariski huomattavasti.

Toisessa kohteessa laukkakone Välähdys vahvistuu nyt huippukuski Mika Forssilla. Otetaan silti varmistukseksi viimeksi vastaavan tehtävän voittaneella Josveissilla.

Neljäs lähtö on huipputasokas kakkosdivisioonafinaali. Revitetään kahdeksan merkkiä. Takarivin alle 10% hevoset Batman Godiva, nappireissun saava Global Solidarity, sekä kiritykki Ronzon Face maistuvat peleihin. Ilman ylivauhtia eturivin North Lexus ja Cantona America ovat toki vahvoilla.

Seitsemännessä kohteessa nähdään tulinen kiihdytys kun sisäradan Shotproof yrittää torjua toisen starttiraketin, Lindy Poppinsin. Ylivauhdin vaara on suuri ja lapulle kuuluu takarivin väkivahvat Everest De Ginai, sekä Obrigado. Revitetään kaikkiaan seitsemän merkkiä.

Vihjerivi:

Lähtö1: 2,3,4,5,9,13,16

Lähtö2: 4,6

Lähtö3: 2

Lähtö:4 1,2,3,5,8,9,10,12

Lähtö5: 16

Lähtö6: 1

Lähtö7: 1,2,3,5,9,11,12. Vihjerivin hinta: 39,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *