Liverpool -1 ahc

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan 8. ottelukierros käynnistyy lauantaina. Kyseessä ovat viimeiset ottelut ennen maaottelutaukoa. Poimimme listalta kaksi pelikohdetta, joista ensimmäinen on alkuiltapäivän otteluun.

Brighton-Tottenham (klo 14:30)

Kotijoukkue Brighton nousi Valioliigaan syksyllä 2017, eli käynnissä on nyt kolmas kausi. Kesällä seuran toimintaan haettiin uutta ryhtiä managerinvaihdoksella, ja kausi alkoikin komeasti 0-3 vierasvoitolla Watfordista.

Voitot ovat kuitenkin kiertäneet Brightonia avauskierroksen jälkeen. Tämä siitäkin huolimatta, että joukkue on ollut xG:n valossa parempi neljässä kauden seitsemästä ottelusta. Marginaalit ovat olleet vastaan, eikä Brightonilla ole ollut myöskään liikaa onnea.

Vierailija Tottenhamin kausi on ollut vieläkin suurempi pettymys. Spurs on sijoittunut jo monta vuotta neljän sakkiin, ja joukkue pääsi viime keväänä myös Champions liigan finaaliin. Kesällä tehtiin vihdoin myös hyviä hankintoja, joten kasassa oli kaikki ainekset jopa kakkossijan haastamiseksi.

Tottenhamin vaikeudet alkoivat jo avausottelussa, vaikka Villa kaatuikin lopulta 3-1. Spurs on ollut kaikissa Valioliigan reissupeleissä selvästi heikompi joukkue, ja sen puolustus on ollut huolestuttavan hutera.

Viime lauantaina Spurs kaatoi vaivoin Southamptonin 2-1 – tässä ottelussa maalivahti Lloris lahjoitti vastustajalle maalin. Viikolla tuli sitten lunta tupaan oikein urakalla: Spurs hävisi kotonaan Bayern Munchenille peräti maalein 2-7.

Moni asiantuntija on alkanut kyseenalaistaa manageri Pocchettinon asemaa. Mies on tehnyt vuosikaudet loistavaa työtä, mutta olisiko nyt aika muutokselle? Tottenham putosi välissä myös Liigacupista alasarjajoukkueelle, joten kausi uhkaa mennä pahasti vihkoon jo alkumetreillä.

Tottenham on pelannut viime keväästä alkaen 11 vierasmatsia Valioliiga ja cupit ml. karmivalla saldolla 1-3-7 – ainoa voitto sitten maaliskuun on yliaikamaalilla Ajaxista UCL-välierissä. Tämä putki voi hyvin saada jatkoa Brightonia vastaan.

Kotijoukkueelle tarjotut kertoimet riittävät hyvin peliin. Nappaamme Brighton +0,5 kupongille n 1,90 kertoimella. Arviomme mukaan Brighton venyy vähintään pisteeseen 58% todennäköisyydellä.

Liverpool-Leicester

Liverpool johtaa Valioliigaa ainoana puhtaan pelin joukkueena. Kloppin miehistö rikkoo ennätyksiä joka viikko, sillä saldona on jo uskomattomat 16 voittoa putkeen Valioliigassa. Liverpool on hävinnyt ainoastaan yhden edellisestä 46 matsistaan Valioliigassa.

Tästä huolimatta, joukkueelle saa jatkuvasti valueta Valioliigan vedonlyönnissä. Olemme vihjanneet Liverpoolia tällä kaudella jo useampaan otteeseen – niin myös tänä lauantaina.

Yksi syy markkinoiden aliarvostamisen on joukkueen hieman huterissa peliesityksissä. Liverpool ei ole näyttänyt kentällä niin ylivoimaiselta, kuin esimerkiksi Manchester City. Joukkueen xG:t ovat jääneet hieman odotuksista, ja LFC on kohdannut yllättäviä vaikeuksia pariinkin otteeseen.

Vierailija Leicester on ollut koko syksyn erinomaisessa vedossa. Liverpoolin tavoin, joukkueen hyvä putki ulottuu paljon kauemmas. Kettujen meno alkoi parantua merkittävästi viime keväänä, jolloin joukkueen manageriksi naarattiin Brendan Rodgers.

Jokainen Valioliigafani muistaa Rodgersin hyvin Liverpoolista, jossa mies floppasi managerina pahemman kerran. Sittemmin Rodgersin ura on lähtenyt nousuun, ja vahva meno on jatkunut myös Leicesterissä.

Vierasjoukkue on hävinnyt tällä kaudella vasta kerran – Manchester Unitedille maalein 0-1. Ketut ovat ryöstäneet pisteitä Tottenhamilta ja Chelsealta.

Liverpool on meidän mielestämme pelivoimaltaan aivan Manchester Cityn tuntumassa. Joukkueen huikeaa 16 voiton putkea ei voi sivuuttaa. Emme allekirjoita betsimarkkinan näkemystä Liverpoolin tasosta, ja saamme kotivoitolle jälleen mukavan valuen.

Kloppin miehistön betsaaminen viikosta toiseen kannattaa todennäköisesti tälläkin kaudella. Valitaan pelimuodoksi aasialainen -1 tasoitus n / Bethardin kertoimella 1,73. Saat siis rahasi takaisin, jos Liverpool voittaa vain maalilla. Tämä pelimuoto maistuu lauantaina normaalia paremmin, sillä Liverpoolilla on takana hikinen ilta myös Mestarien liigasta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *