Espanyol @ 2,04

KERROIN

2.04
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kohteista. Kisan ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 5000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

Hamburger SV-FC Köln: Hamburger SV @ 2,87

Saksan 2. Bundesliigassa pelataan tänä iltana kärkiottelu. Kotijoukkue HSV on tuskaillut viime aikoina maalinteon kanssa, mutta toisaalta puolustuspeli on toiminut erittäin hyvin. Hampurin ylpeys ei ole hävinnyt viiteen otteluun, ja päästettyjä maaleja mahtuu tähän sarjaan vain yksi kappale.

Edellisessä ottelussa HSV kaatoi Magdeburgin vaikeassa paikassa, sillä toppari Bates lensi pihalle 53. minuutin jälkeen. Joukkue voitti silti ottelun 0-1 myöhäisellä maalilla.

FC Köln aloitti syksyn todella vauhdikkaasti, ja voittojen takuumiehenä on toiminut hyökkääjä Simon Terodde. Hän iski uskomattomat 12 maalia kauden kahdeksassa ensimmäisessä ottelussa. Viime aikoina Terodden vire on hyytynyt, ja samalla Köln on voitoitta kolmessa pelissä.

Kyseessä on kaksi hyvin erityylistä joukkuetta, ja HSV:n taso riittää kyllä kotona selkeään suosikkiasemaan. Tarjottu 2,87 kerroin kotivoitosta on aivan liian korkea.

Metz-Auxerre: Metz @ 1,60

Metz putosi viime kauden päätteeksi Ranskan pääsarjasta, mutta joukkue näyttää tekevän pikaisen paluun kirkkaisiin valoihin. Metz on ollut alkukauden paras joukkue ja johtaa sarjaa komealla saldolla.

Takana on heikko matsi Lorientin vieraana, mutta kotiotteluissa joukkue on ollut todella hyvä. Metz on klaarannut xG:t kovalla marginaalilla ja luonut runsaasti maalipaikkoja kotiyleisön edessä.

Auxerre muistetaan Suomessa parhaiten Teemu Tainion seurana vuosituhannen alussa. Tämä legendaarinen seura on ollut Ligue 2 -tasolla jo viisi vuotta, ja pelaajamateriaali on kaukana Metzin tasosta. Auxerre on surkea vierailija ja hävinnyt kolme viimeistä reissumatsia tekemättä maaliaikaan.

Tasoero Metzin hyväksi on todella selvä, ja kotivoitosta tarjotut kertoimet riittävät hyvin peleihin. Jos haluat yli 2,00 -kertoimisen idean Tuplaus-kisan voit pelata myös Metz -1,5 hcp @ 2,75 tai yli 2,5 maalia @ 2,08.

Huddersfield-Fulham: Fulham @ 3,33

Maanantai-illan ainoassa Valioliigapelissä on panoksena vierasjoukkueen managerin työpaikka. Tosin kotijoukkue Huddersfieldin tilanne näyttää myös sen verran surkealta, että potkut tappion koittaessa eivät varsinaisesti yllättäisi.

HTAFC on ollut tällä kaudella juuri niin heikko, kun ennakoitiin. Joukkueen hyökkäyspeli on aivan tukossa, joten kohtalaisesti toimiva puolustus ei vain riitä pisteisiin. Putoaminen Championshipiin on koko ajan todennäköisempää.

Vierailija Fulham on jatkanut Valioliigassa aktiivista pelityyliään. Tämä on johtanut todella rumiin tappioihin, ja päästettyjen maalien saldo 21 on karua luettava. Fulham-manageri Jovanovic saanee kenkää, jos ottelusta ei irtoa voittoa.

Tässä matsissa value on Fulhamin suunnalla, jolta löytyy paperilla huomattavasti enemmän laatua. Tasuri tuskin kelpaa kummalekaan joukkueelle, joten napataan rohkeasti vierasvoitto tosi maistuvalla kertoimella.

Espanyol-Athletic Bilbao: Espanyol @ 2,04

Kotijoukkue Espanyol on yksi tämän kauden positiivisista suorittajista. Joukkueen peli on tosi hyvin kasassa viikosta toiseen, ja tuloksia tulee niin kotona kuin vieraissakin. Hyvä sijoitus ei tule yllätyksenä sarjaa seuraaville, sillä Espanyol lopetti jo viime kauden todella väkevään voittoputkeen.

Torstaina joukkue kävi höntsäilemässä cup-tappion vieraissa Cadizia vastaan, mutta tällä ei ole merkitystä. La Ligassa Espanyol on voittanut kaikki kotimatsit maalierolla 7-1. Ainoastaan Atletico Madrid on päästänyt tällä kaudella vähemmän maaleja. Kotona on kaadettu jo Villarreal, Eibar, Levante sekä Valencia.

Athletic Bilbao kuuluu sarjan alempaan keskikastiin. Baskiseura on ollut perinteisesti kotiriippuvainen, ja tällä kaudella saldona on neljä varsin onnekasta tasuria. Joukkue ei ole voittanut edes kotonaan yhtään ottelua sitten sarjan avauskierroksen.

Espanyol on tällä hetkellä selvästi laadukkaampi joukkue. 15 matsin otannassa Espanyol on sarjan jaetulla ykköspaikalla saldolla 9-4-2 vs Bilbaon 2-7-6 lukemat. Kotivoitolle tarjottu 2,04 kerroin sopii erinomaisesti myös tuplauskisaan.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna. Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!