Ilves-KooKoo U5.5

KERROIN

1.94
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona neljä ottelua. Paras pelivalinta löytyy Tampereelta, jossa vastakkain asettuvat Ilves sekä KooKoo.

Kotijoukkue Ilves katkaisi tappioputkensa jatkoaikavoitolla Porissa. Nuoren joukkueen alkukaudella saavuttama flow-tila kesti pitkään, mutta Ilveksen pitkäksi venynyt tappioputki on myös tyypillistä kokemattomalle joukkueelle.

Ilveksen hyökkäyspelaaminen oli alkukaudesta erittäin luovaa. Joukkue liikkui hyvin ja hyökkäsi monipuolisesti, mutta tällä hetkellä hyökkäyspelaamisen luovuus on vähissä. On toki mahdollista, että jatkoaikavoitto Ässistä avasi henkistä lukkoa. Todellisuudessa sekin ottelu oli Ilveksen hyökkäyspelaamisen suhteen erittäin köyhä.

Tätä samaa kaavaa toisti myös perjantain SaiPa-ottelu, jossa Ilves onnistui luomaan ainoastaan muutamia laadukkaita tekopaikkoja. Viimeisistä viidestä ottelusta tupsukorvat ovat jääneet kahdesti nollille ja kerran yhteen maaliin.

Vierailija KooKoo on näyttänyt ajoittain erittäin väsyneeltä. Loukkaantumiset ovat aiheuttaneet kohtuuttoman paljon kuormitusta joukkueen avainpelaajille. KooKoon vahvuus on ollut tällä kaudella erittäin hyvä sitoutuminen ja sitkeys. Kokoonpano-ongelmista huolimata, joukkue antaa illasta toiseen kaikkensa. Kyseessä on siten erittäin hankalasti voitettava joukkue.

Kouvolalaisten kakkosmaalivahti Perhonen loukkaantui pahannäköisesti Pelicans-ottelussa, joten tilanne on silläkin osastolla kovin herkkä.

KooKoo seilasi SaiPa-otteluun saakka kuntopuntarin kärkipaikalla, mutta tällä hetkellä alla on alla kaksi tappiota. KooKoon kannalta positiivisin asia on ehdottomasti maalipörssin ykkösen, Malte Strömwallin, välttyminen pidemmältä loukkaantumiselta. Malte palasi kaukaloon jo Kärpät-ottelussa.

Tämä on erittäin iso ottelu molemmille. Sekä Ilves että KooKoo kamppailevat ennakkokaavailuissa (ja todellisuudessa) samoista sijoituksista. Paras pelivalinta on ehdottomasti alle 5,5 maalia in komealla 1,94 kertoimella. Erityisesti Ilveksen hyökkäyspeli on tällä hetkellä niin mielikuvituksetonta, että maalijuhlat olisivat yllätys.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!