Pelicans 1X2

KERROIN

5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan torstaina täysi seitsemän ottelun kierros ennen siirtymistä itsenäisyyspäivän viettoon. Me luotamme tällä kertaa kahteen kotijoukkueeseen.

SaiPa-Lukko

Kotijoukkue SaiPa lähtee torstain kierrokselle positiivisissa tunnelmissa. Takana on erinomainen 2-5 -vierasvoitto Kuopiosta, joka oli kokonaisuutena todella hyvä ja ehjä esitys. SaiPa hävisi KalPalle vastaavan pelin kotona marraskuun alussa 2-4 ollen todella heikko, mutta nyt joukkueen ilme on erilainen.

Tuon KalPa-tappion jälkeen saldoksi on tullut kolme voittoa ja kolme tappiota. Kaikki tappiot ovat vain maalin erolla Liigan kolmelle parhaalle (Kärpät, Ilves, JYP).

SaiPa-leirissä ilahduttaa ykköspyssyjen Ramstedt & Zaborsky vahva vire. Etenkin Ramstedtin pelikunto on kovassa nousussa, ja tulosta tulee. Tämän kaksikon oivallukset ovat avainasemassa etenkin SaiPan ylivoimapelissä.

Vierasjoukkue Lukko on vielä neljä pistettä SaiPan yläpuolella sarjataulukossa, mutta ei kauan, jos nykyinen trendi jatkuu. Raumalaiset hävisivät viime lauantaina paikallispelin Ässille tylysti 2-5. Ottelua sävyttivät lukuisat henkilökohtaiset virheet.

Lukko on voittanut vain kaksi neljästätoista edellisestä ottelustaan varsinaisella peliajalla. Toinen näistäkin voitoista oli umpisurkeasta Pelicansista hikinen 2-1. Vaikka raumalaiset ovat jopa vahvistaneet rivejään, joukkueen yhtenäisyys on kaukana halutusta.

Lukko ei ole voittanut vieraskentällä varsinaisella peliajalla kahdeksaan otteluun. Tällä hetkellä mikään ei viittaa tämän trendin kääntyvän. Huolestuttavaa on myös ykkösveskari Setäsen pelivire – mies ei näytä todellakaan voittavalta maalivahdilta.

Betsit lähtevät siis kotijoukkueen suuntaan. Pelaamme SaiPa DNB in 1,92 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 58%.

Pelicans-JYP

Lahden Pelicans on ollut viime aikoina Liigan heikon joukkue. Vahvasti kauden aloittaneet lahtelaiset ovat romahtaneet sarjataulukossa jo sijalle 13. Pussinokkien heikko tilanne kärjistyi viime viikolla, kun päävalmentaja Ville Nieminen sai monoa lauantaina ennen HPK-vierasottelua.

Nieminen oli syystäkin pettynyt ja kommentoi potkujaan: ”Valmentajaruumishan tässä tuli, ja surmanluodin tuloaukko löytyy rintalastan vierestä.” Pelicans paransi otteitaan Hämeenlinnassa, mutta hävisi silti ansaitusti 2-1. Tiistaina joukkue pyristeli myös avauserän Tapparan vieraana häviten kuitenkin lopulta maalein 6-3.

Väläyksiä paremmasta on saatu, mutta joukkue on henkisesti todella herkässä tilassa. Pienetkin takaiskut sekoittavat peliä helposti liikaa.

JYP oli pelivihjeessämme pari päivää sitten. Tipsasimme yli 5,5 maalin betsiä KooKoo-JYP -otteluun, ja lopputulos olikin mukava 4-2. Kyseessä oli kummallinen peli, jota JYP johti 0-2 vielä ennen päätöserää. KooKoo kiri kuitenkin rinnalle ja ohi neljällä loppuhetkien maalilla.

Vihjasimme jo tiistaina over-betsiä hyvästä syystä. JYP oli vielä pari viikkoa sitten Liigan kuumin joukkue, mutta kurssi on lähtenyt selkeään laskuun. JYP on hävinnyt kolme neljästä viimeisestä ottelustaan ja päästänyt näissä tappiopeleissä peräti 13 maalia.

Pelicansista on vaikea löytää mitään kehuttavaa, mutta betsimarkkina tylyttää Pussinokkia turhan paljon. JYP ei ole nyt parhaimmillaan, joten in hurja 5,00 kerroin kotivoitolle on liikaa. Myös in 4,70 on vielä kevyesti pelattava, sillä arvioimme Pelicansin voittavat ottelun lähes kerran neljästä.

Otetaan kantaa ja panostetaan rohkeasti 3/5 yksikköä! Päävalmentajan vaihdos voi hyvinkin piristää Pelicansia ensimmäisessä kotipelissä Niemisen potkujen jälkeen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *