Edmonton- Ottawa 1

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oilersin alkukausi on vihdoin näyttänyt siltä, että nuori joukkue on valmis tavoittelemaan tosissaan menestystä. Oilerssista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta kahta pelaajaa, Leon Draisaitl ja Connor McDavid. Miehet ovat iskeneet alkukauden 29:ään otteluun ”vaatimattomat” 101 tehopistettä. Joukkueen maaleista tähtikaksikko on iskenyt peräti 40%:a. Joukkueen kolmanneksi parhaalla pistemiehellä Zach Kassianilla on kasassa 19 pistettä. Oilers on tällä hetkellä itäisen konferenssin toisena ja lähtee yön otteluun hakemaan jatkoa voitolle Vancouverista.

Senatorssia pidettiin ennen kauden alkua yhtenä liigan heittopusseista, mutta joukkue näpäytti epäilijöitä ja keräsi pisteitä varsin mukavasti. Senatorssia ei todellakaan ole onnetar suosinut loukkaantumisten kanssa. Avainpelaajat ovat yksi toisensa jälkeen löytyneet loukkaantuneiden listalta ja kermana kakun päällä Bobby Ryan on ollut poissa henkilökohtaisten ongelmien takia. Viimeiset 5 ottelua ovat tuoneet puhtaat 5 suoraa tappiota. Joukkue lähti marraskuun lopulla Itäisen konferenssin kierrokselle. Vierailut Minnesotassa, Calgaryssä ja Vancouverissa jättivät jälkeensä tylyn maalieron 15-5.

Vierailu Edmontossa ei tule helpottamaan Senatorssin tuskaa ja pelivalintamme onkin iltä Edmonton- Ottawa 1 (1.80)

Hyviä pelivalintoja olisi myös maalintekijä vedot McDavidille tai Draisaitlille, joissa kertoimet liikkuvat hieman kahden alapuolella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *