Arizona +1

KERROIN

1.58
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstain ja perjantain väliseltä yöltä löytyy kaksi mainiota betsi-ideaa.

Columbus-NY Rangers

Pelintekijän paluu. Tämä herkullinen tilanne saa varmasti kaikkien veden kielelle. Artemi Panarin palaa ja pelaa entistä seuraa Columbus Blue Jacketsia vastaan ja ei ole epäselvää siitä mistä kaupungissa kohistaan.

Kahden perättäisen ottelun jälkeen Blue Jackets on taas alle .500 ja päävalmentaja Tortorella kuvaili tilannetta vakavasti ja kylmästi: “olemme veden alla”. Yhden ottelun merkitys ei ole tuntunut näin isolta Columbuksessa vähään aikaan ja kuten kana tai mikä tahansa muu eläin joka on kulmattu seinää vasten, sen on taisteltava ja ahdistettuna jokainen joukkue on vaarallinen. Joukkue ei ole kuitenkaan vielä onnistunut ravistelemaan huonoja otteita pois, mikä tarjoaa mielenkiintoisen lähtökohdan. Kaikki tietävät, että kyseessä on tulosliiga.

Narratiivi on kiinni Panarinissa ja tällä kertaa syystäkin. Hän on lähes yksin saanut Rangersin hyökkäyksen liitoon ja joukkue on tällä hetkellä 10. NHL:ssä 3.23 tehdyllä maalilla per ottelu. On kuitenkin selvää, että Rangersilla on vielä paljon tekemistä alaspäin sekä 5vs5 corsissa & fenwickissä.

Ylivoima ja jäähyily tulee olemaan avainasemassa tässäkin ottelussa ja vaikka Blue Jackets on ollut kuuma ja Rangers kaikkea muuta, niin on syytä kuitenkin muistaa, että Rangersin YV alkaa olemaan vasta kunnossa palasten osalta. Columbus on ollut selkeästi niskan päällä joukkueiden viimeisissä kohtaamisissa, mutta tilanne tuntuu tällä kertaa hyvin erilaiselta. Vastikään palannut Zibanejad tuo myös oman mausteensa etukäteen todella tasaväkiseen peliin.

in tarjoama Rangers ML @ 2.25 maistuu siis peliksi.

Philadelphia-Arizona

Arizona Coyotesin vaatimattomalle menestykselle tällä kaudella ei ole mitään salaisuutta. Yksikään NHL:n joukkue ei salli vähemmän maalia 60 minuuttia kohti (5vs5, pisteet + paikka mukautettu) kuin Kojootit.

Maalivahdin Darcy Kuemper johtaa Yotes tiiviitä rivejä, mutta puolustus ansaitsee myös kunnianosoituksen. Kuemper johtaa NHL 0,936 torjunta prosentilla ja on toisena maalivahtien xG:ssä 9.45 maalia yli odotusten (GSAx). Nämä numerot ovat loistavia.

Flyers metsästää kuudetta peräkkäistä voittoa ja he ovat kiistatta änärin kuumimpia joukkueita. Arizonalla ei ole sitä kuuluisinta kermaa hyökkäyspäässä, mutta joukkue pelaa armotonta kiekkoa vieraissa (9-3-3 koko kausi, 7-1-2 viimeiset 10). Joukkueessa on seitsemän 15+ pisteen pelaajaa mikä kertoo tasaisuudesta. Joukkueen karvaus on yksi NHL:n parhaita ja he eivät yksinkertaisesti anna aikaa ja tilaa.

hiladelphian mahdollisuus on pitää jalka kaasulla ja leikkiä tulella. Kolmas peräkkäinen kotiottelu ja viikkopeli saattavat omalta osalta vaikuttaa hieman hallin lataukseen vaikka joukkue on putkessa ja Arizona tulee tekemään varmuudella illasta todella haastavan.

Ottelu vaikuttaa etukäteen todella kovalta väännöltä ja jatkoaika ei olisi todellakaan yllätys. Tämän takia otetaan lapulle Arizona +1 ilta talteen kertoimilla 1.58.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *