Toronto ML

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Markkina on ollut todella hyvin kohdillaan, kun Leafs isännöi Coloradoa Torontossa back-to-back matsissa. Vierasjoukkue on tällä hetkellä yksi sarjan kovimmista joukkueista ja Leafs otti kunnolla pataan Flyersia vastaan. Coloardolla on myös Rantanen takaisin. Tämä on selkeä peli Coloradolle? Ei tällä kertaa.

Toronoto on kuitenkin voittanut 4/6 ja oli hyvin mukana Flyers matsissa vikaa kymppiä lukuun ottamatta. Isoin syy kuitenkin peliin on todennäköinen Marnerin paluu (viimeistään Avalanche matsin jälkeen), mutta otetaan pieni spekulatiivinen veto (ei missään nimessä surkea ilman Marneria – mutta arvo tippuu). Marnerin merkitys molempiin suuntiin sekä johtaminen ja kiekoton tekeminen ovat merkittäviä elementtejä. Tuulahdus uutta virtaa tekee jo harjoituksissa selkeästi hyvää (Tavares kaivannut), varsinkin todella ruman tappion jälkeen. Hän harjoitteli tosiaan maanantaina ja tietäen hänen asenteensa, niin vaikea nähdä, että hän istuisi sivussa vaikka kuntoutus noin viikon etuajassa. Olisi myös kelpo lisä ylivoimapeliin ja ylimääräinen pelote pakkien hermoille.

Kerroin on näillä lukemilla matemaattisesti todella rajatapaus, mutta pieni spekulaatio Marnerin suuntaan, parit voodoo-tilastot ja monet Colorado Eagles pelaajat (älkää ymmärtäkö väärin, ovat tehneet uskomatonta jälkeä) saavat nojaamaan Toronton suuntaan. Marnerin mukana olon voi varmasti rationalisoida kumottavaksi Rantasen vastaavalla, mutta tässä tapauksessa se on tuntuu isommalta; uusi systeemi, enemmän muuttuvia osia jne. Jos pelillisiä syitä halutaan etsiä, niin Marner sopii loistavasti Keefen pelitapaan (vahvistaa kokonaisuutta merkittävästi älykkyydellään ja liikkeellään). Joukkue ottaa ylimalkaan vähemmän tilastovetoja ja alkaa näyttämään siltä joukkueelta mitä lajiniilot odottivat ennen kautta.

Toronto ML toimii @ 1.83 ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *