Pelivihje,ravit,toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Rovaniemen vaikea kierros pelataan kahdella varmalla.Toisen kohteen Draken voittaa parhaimmillaan tällaisia lähtöjä aivan pystyyn. Drakenin kunto alkaa olla nyt kohdillaan, mistä kertoo 23.11 Oulusta napattu voitto. 28% pelattuna Draken on oikein maistuva varma. Kolmannen kohteen No Limit Star on liikaa pelattu, mutta kelpaa vaikealla kierroksella varmaksi. Hurjaan kuntoon noussut tamma kyllä voittanee, mikäli Tapio Perttunen välttää pussituksen ykkösradalta.

Ensimmäisen lähdön suosikiksi on pelattu Universe Leader. 27 startista vain 4 voittoa napannut tamma ei 40% pelimielessä kiinnosta. Rue De Roi 8% on ihan mahdollinen menestyjä ilman pussitusta. Midleton on ylivauhdin varalle hyvä yllätys takarivistä 1,5% pelattuna, samoin Quick Right 3%. Mukaan Carmalt Mustang ja Ridgehead Laurette.

Neljäs lähtö on erittäin tasainen. Vaellus ja Koskelan Akseli ovat ykkösmerkit, mutta pelataan leveästi. Josveis, Koveri ja Joriini osaavat kaikki voittaa, mikäli suosikkikaksikko ei anna parastaan.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on keulapayykillä Zultanio. Sisä-ja ulkopuolelta lähtee kuitenkin nopeat avaajat, joten kiihdytys voi venyä. Herrera Boko saa nätin reissun kärjen tuntumassa ja on vaarallinen. Ylivauhti suosisi synkältä lähtöpaikalta lähtevää Surprise Leaderia.

Kuudennen lähdön suosikki Kizune G.G. Varmistetaan Asterisquella.

Päätöskohteen Hesiod ja Cupido Sisu ovat tykkykunnossa ja kuuluvat ajoissa lapuille. Jättiyllärinä otetaan lapulle tätä kovempiakin lähtöjä voittanut Top Of The World 1,5%.

Lähtö1: 1,2,5,8,9,11

Lähtö2: 9

Lähtö3: 1

Lähtö4: 2,4,5,6,8

Lähtö5: 4,9,12

Lähtö6: 9,10

Lähtö7: 2,3,5,9,12 Vihjerivin hinta: 45e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *