Sirius +0,5

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Siriuksen ja Jönköpingsin ottelu paketoi Superliigan 17:än kierroksen torstai-iltana.

Sirius-Jönköpings (klo 20.00)

Viime kautena pudotuspeleihin hieman yllätäen kivunnut Sirius vahvistui siirtomarkkinoilla ja odotukset tähän kauteen olivat luonnollisesti suuremmat. Uppsalalaisten alku on kuitenkin ollut todella synkkä ja tätä kirjoittaessa joukkue on lähempänä putoamisviivaa kuin tavoitteeksi asetettua pudotuspelipaikkaa. Valoa tunnelin päässä kuitenkin on ja viimeaikaiset voitot Helsingborgista (3-8) sekä Dalenista (5-4 rl) antavat varmasti uskoa paremmasta myös pukukopissa. Nuori Filip Eriksson keikkuu jälleen joukkueen tehotilaston kärjessä mutta Billy Nilsson on pelikuntoon päästyään ollut huima vahvistus muuten varsiin kapeaan ratkaisuosastoon. Suurimmat murheet löytyvät puolustuspäästä ja Siriuksen verkkoon on ladottu palloa toiseksi eniten koko sarjasta.

Jönköpings on jo monta vuotta sijoittunut ylempään keskikastiin ja tuohon samaiseen luokkaan se voidaan tälläkin kaudella listata. Varsin nimettömän joukkueen suurimmat tähdet ovat loukkaantumisen jälkeen kaukaloon palannut Otto Weidman, puolustaja Emil Nilsen sekä maalivahti Gustav Jansson. Vaikka JIK ei paljoa tähtiloistoa omaakkaan on se silti yksi sarjan tasaisimmista kokoonpanoista. Hannes Blomqvist ja Joel Wadsten miehittävät joukkueen sisäisen pistepörssin kärkisijoja mutta missään nimessä JIK ei ole riippuvainen yhdestä pelaajasta.

Pudotuspelipaikan kannalta kyseessä on hyvinkin tärkeä kamppailu ja etenkin Siriuksen haaveille täysi pistepotti olisi enemmän kuin suotava, aikainen joululahja. Markkina asettaa Jönköpingsin otteluun vierassuosikiksi ja tätä me emme allekirjoita. Pelivoimaltaan joukkueet ovat lähes täysin samalla viivalla ja alkukauden sekoilut Sirius-leirissä poisluettuna ovat joukkueet tahkonneet pisteitä lähes tasatahtia. Sirius ei ole ollut hyvä kotiaskissaan mutta nyt sen kotiluolaan astuu sarjan heikoin vierasjoukkue. JIK on juhlinut voittoa Siriuksen vieraana viimeksi vuonna 2012 eikä tehtävä nytkään helppo tule olemaan. Me otamme vahvasti kantaa kotijoukkueen puolesta ja Sirius nappaa vähintään pisteen reippaalla 60% arviolla, rajan piirtyessä 1,60 tuntumaan. in mahtava 1,76 kerroin kattaa riskin mallikkaasti ja kuuluu päivän peleihin mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *