Luton

KERROIN

5.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vakiossa on tälläkin viikolla tarjolla miljoonan euron juhlapotti ainoalle täysosumalle. Pelaajien juhlapotin metsästys näkyy taas siten, että altavastaajien peliprosentit on pelattu usein aivan liian korkeiksi. Tämä tarjoaa järkipelurille paljon alimerkittyjä suosikkivarmoja.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Manchester City-Fulham (82-13-5)

City palasi voittojen tielle epäonnisen Spurs-tappion jälkeen kaatamalla Burnleyn helposti 5-0. Viikolla joukkue myllytti myös FC Porton CL:n puolella, mutta jäi epäonnisesti ilman maalia. Fulham nappasi todellisen yllätysvoiton maanantaina Leicesterin vieraana. Sarjanousija on alkanut parantaa, ja olisi tappioitta neljä matsia putkeen ilman kahta missattua rankkaria. Tästä huolimatta, City on jättisuosikki ja vie ottelun yli kahdeksan kertaa kymmenestä. Vakiossa ei ole mitään syytä varmistella kotivoittoa.

2: West Ham-Manchester Utd (31-27-42)

West Hamin erinomainen kausi jatkui maanantaina 2-1-kotivoitolla Aston Villasta. Hammers oli jo alkukaudella hyvä vaikeasta otteluohjelmasta huolimatta. Nyt kun vastukset ovat helpottuneet, saldona on kolme voittoa putkeen. United nousi sillasta kovan Southamptonin vieraana 2-3-voittoon. Kyseessä oli jo neljäs voitto putkeen, mutta tämä saldo katkesi viikon CL-matsissa PSG:n isäntänä. Tulevan viikon ratkaiseva CL-ottelu Leipzigia vastaan voi näkyä tässä lepuutuksina. Kohde on pelattu Vakiossa suht oikein, mutta tasapeli on saanut turhan paljon kannatusta. 1_2 sopii hyvin vaihtoehdoksi ennakolta runsasmaaliseen otteluun.

3: Chelsea-Leeds (59-21-20)

Chelsean mahtava meno sai jatkoa viikon CL-matsissa. Blues haki 0-4-vierasvoiton Sevillasta, vaikka avauksessa ei ollut kuin yksi normaali kenttäpelaaja. Takana on 15 tappiotonta ottelua kaikki kilpailut mukaan luettuna ja kaksi päästettyä maalia 10 matsiin. Leeds haki puolestaan 0-1-vierasvoiton Evertonin kotiluolasta ja pelasi samalla jo toisen nollapelinsä putkeen. LUFC on osoittanut olevansa yllätysvalmis keskikastin joukkue, vaikka onkin sarjanousija. Vakiossa Chelsea on jäänyt todella selvästi alimerkityksi. Lepuutuksiin ei ole myöskään tarvetta, koska avainmiehet lepäsivät viikolla ja joukkue varmisti myös lohkovoittonsa Mestarien liigassa. Tällä kupongilla on tarjolla paljon varmoja, joten rahaa pitäisi löytyä myös yllätyshakuun. Tasapelin todennäköisyys on tässä kohteessa niin pieni, joten haetaan mukaan 20 % merkitty Leeds myös Chelsean rinnalle.

4: Norwich-Sheffield Weds (57-28-15)

Norwichin pitkä tappioton putki katkesi viikolla Lutonin vieraana. Canaries ehti pelata 10 matsia ilman selkäsaunaa. Merkit olivat ilmassa jo aiemmin, sillä Norwich oli onnekas parissa aiemmassakin ottelussa. Sheffield Weds puristi Readingilta 1-1-tasapelin aikaisesta punakortista huolimatta. Joukkue on hävinnyt vain yhden kuudesta edellisestä ottelusta saldolla 1-4-1. Sarjapaikasta taistelu jatkuu -6 pisteen penaltista huolimatta. Norwich on viime matsien kompuroinneista huolimatta sarjan eliittiä ja monta luokkaa vahvempi joukkue. Vaikea nähdä kotivoiton toteutuvan paljon alle 60 prosentin. Vakiossa ykkönen on pelattu vain 51 %, joten tarjolla on jälleen erinomainen suosikkivarma.

5: Huddersfield-QPR (47-26-27)

Huddersfield nappasi viikko sitten komean voiton kaatamalla kärkijoukkue Boron 3-2 kotikentällä. Hyvä meno loppui kuitenkin viikkokierroksella, jolloin tuli 0-3 turpiin Cardiffin vieraana. QPR hävisi myös viikolla 1-2 Bristol Citylle kotona. Saldona on kokonaisuutena vain yksi voitto viidestä ottelusta. Molempien suoritustaso on heitellyt pitkin kautta, ja joukkueet ovat varsin ansaituilla sijaluvuilla sarjataulukossa. Huddersfield on hieman laadukkaampi nippu ja selkeä suosikki kotikentällä. Vakion pelaajat ovat hieman liikaa QPR:n suuntaan kallellaan, joten ykkönen on jäänyt lähes 10 prosenttia alipelatuksi. Näillä peliprosenteilla ei kannata kotivoittoa varmistella.

6: Brentford-Blackburn (50-28-22)

Alkukaudella kompuroinut Brentford on päässyt vihdoin oikeille raiteille. Bees on napannut kolme voittoa putkeen ja pelannut kahdeksan matsia tappioitta saldolla 4-4-0. Joukkue on kirinyt aivan sarjan kärjen tuntumaan. Blackburn kaatoi viikolla Millwallin 90. minuutin osumalla. Kyseessä oli kolmas voitto putkeen ja kuudes tappioton matsi saldolla 4-2-0. Vierasjoukkue on Brentfordin tavoin kauden parhaassa iskussaan. Vastakkain on kaksi laatujoukkuetta, joista Brentford on pelivoimaltaan luokkaa vahvempi. Vakion pelaajat tuijottavat nyt liikaa sarjataulukkoa. Bees voittaa matsin kerran kahdesta, mutta pelikannatus on vain reilut 40 prosenttia. Jatketaan ykkösvarmoilla.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

7: Swansea-Luton (49-27-24)

Hienon alkukauden pelannut Swansea on menettänyt asemiaan sarjan kärkipaikoilla. Sijat 1-7 ovat tosin vain kahden pisteen sisällä, joten pienistä marginaaleista puhutaan. Viikolla joukkue hävisi kärkipelin Boron vieraana, eikä Swansea ole muutenkaan vakuuttanut viime viikkoina. Lutonin tappioton putki meni poikki viime lauantaina Cardiffin vieraana 0-4-tappiolla. Hatters ryhdistäytyi hienosti keskiviikkona ja kaatoi sarjajohtaja Norwichin 3-1. Luton pystyy koviin suorituksiin, eikä parhaan teränsä menettänyt Swansea ole kotona jättisuosikki. Tarjolla on yksi harvoista ylipelatuista suosikeista, joten haetaan riville arvoa ohittamalla tässä kohteessa kotivoitto.

8: Millwall-Derby (47-31-22)

Millwallin voitoton putki sai jatkoa viikon Blackburn-ottelussa. Lions taipui vierastappioon viime hetkien maalilla. Tätä edelsi peräti viisi tasapeliä putkeen! Millwalle ei ole voittanut yhteensä seitsemään matsiin. Derbyn katastrofikausi sai jatkoa, kun Rams ei onnistunut kaatamaan Coventryä kotikentällä. Viikko sitten myös Wycombe haki pisteen Derbyn kotiluolasta. Edes managerinvaihto ei ole joukkuetta auttanut, ja putoaminen alkaa näyttää pian todelliselta riskiltä. Ottelu Millwallia vastaan on ennakkoon erittäin vähämaalinen. Vastakkain on kaksi heikosti pelaavaa joukkuetta, joiden maalinteko tökkii. Nostetaan hieman ylimerkityn kotivoiton rinnalle myös usein osuva tasapeli.

9: Watford-Cardiff (49-27-23)

Watford menetti sauman nousta Championshipin kärkeen pelaamalla 0-0-tasapelin viikolla Nottinghamin vieraana. Nihkeää matsia edelsi komea 4-1-voitto Prestonista viime lauantaina. Sarjan kärkeen kaavailtu Watford pelaa vahvaa kautta, eikä joukkue ole hävinnyt kuuteen matsiin saldolla 3-3-0. Cardiff on ottanut viikon sisään kaksi komeaa kotivoittoa: Luton kaatui lauantaina 4-0 ja Huddersfield viikolla 3-0. Lukemat valehtelevat kovasti – lopputulosta selittää Cardiffin erinomainen viimeistely. Watford on pelivoimaltaan selvästi vahvempi nippu ja ansaitsee lähes 50 prosentin suosikkiaseman. Joukkueen kotisaldo 6-1-0 maalierolla 16-7 on sarjan komein. Hieman alimerkityksi jäänyt Watford kelpaa meille varmaksi.

10: Preston-Wycombe (55-26-19)

Prestonin kummallinen kausi sai jatkoa viikkopelissä Bournemouthin vieraana. PNE nappasi yllätysvoiton 2-3, minkä myötä joukkue on sarjan paras vierailija ja surkein isäntä. Karmea 1-0-6 -kotisaldo alkaa väistämättä parantua ennemmin tai myöhemmin. Wycombe taipui ansaittuun tappioon Stoken isäntä maalein 0-2. Wanderers pelasi tätä ennen kolme tasapeliä putkeen, ja saldo 2-4-2 kahdeksasta viime matsista on suorastaan loistava seitsemän tappion jälkeen. Prestonin surkea kotisaldo ei meitä pelota, ja huikea voitto Bournemouthista nostaa itseluottamusta entisestään. Nappaamme pari pinnaa alipelatusta kotivoitosta varman.

11: Stoke-Middlesbrough (36-32-32)

Stoke palasi viikkopelissä takaisin voittojen tielle kahden epäonnisen matsin jälkeen. Potters kaatoi Wycomben vieraissa ansaitusti. Saldona on vain yksi tappio viidestä edellisestä ottelusta saldolla 3-1-1. Sekin oli todella epäonninen sarjakärki Norwichia vastaan (2-3 FT). Boro palasi myös voittojen tielle kaatamalla Swansean kärkipelissä 2-1. Upean alkukauden pelannut joukkue on alkanut menettää hieman asemiaan ja hävinnyt kaksi neljästä edellisestä matsistaan. Vastakkain on kaksi vähämaalista laatujoukkuetta, mikä tekee ottelun asetelmista todella kiharaiset. Emme ala arpoa oikeaa merkkiä tähän kohteeseen, jonka peliprosentit ovat myös kohdallaan. 1X2.

12: Bristol City-Birmingham (47-28-26)

Bristol City haki alkuviikolla voiton QPR:n kotiluolasta vastoin pelitapahtumia 1-2. Viime lauantaina joukkue jäi puolestaan täysin Readingin jalkoihin vieraskentällä (1-3 FT). Robins on pelannut tuloksellisesti hyvän kauden, mutta saldona on myös useita ansaitsemattomia pisteitä. Birminghamin voitoton putki jatkui viikolla tärkeässä Barnsley-ottelussa. Brummies hävisi kotona 1-2, eikä joukkue ole voittanut kuuteen matsiin saldolla 0-3-3. Kohtalaisen hyvin startannut kausi on alkanut valua vaarallisesti kohti putoamisviivaa. Näiden kahden joukkueen välillä ei ole mahdottomasti tasoeroa. Vakion pelikansa on samaa mieltä, eli kohde on suht oikein pelattu. Tässä on sauma hakea taas riville arvoa, joten annetaan Birminghamin yllätykselle mahdollisuus. X2 tai 1X2 budjetin mukaan.

13: Coventry-Rotherham (39-31-30)

Coventryllä on takana kaksi vaikeaa vierasmatsia, joista se on napannut mukaansa arvokkaita pisteitä. Viikolla 1-1-tasapeli Derbyn vieraana, ja viime lauantaina joukkue nousi 1-1-tasapeliin 90. minuutin maalilla sarjakärki Norwichin vieraana. Rotherham hävisi puolestaan ansaitusti Brentfordille kotona 0-2. Saldo neljästä edellisestä ottelusta on 0-1-3, mutta peliesitykset ovat olleet varsin kelvollisia. Kyseessä putoamistaistelun kannalta tärkeä matsi molemmille joukkueille. Coventry on kerännyt peräti 79 % kauden pisteistään kotikentällä, eikä Rotherhamin voitto näytä kovin todennäköiseltä. Päätöskohde on pelattu Vakiossa oikein. Lähdetään liikkeelle ykkösestä ja otetaan mukaan myös vähämaalisessa väännössä usein osuva tasapeli. 1X.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Coventry olisi pelattava, jos saat kotivoitolle yli 2,56 (=100/39) kertoimen.

Poimitaan seuraavat kohteet ille: Huddersfield @ 2,43 (47 %), Norwich @ 1,95 (57 %), Luton @ 5,40 (24 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:1 Man City, 4:1 Norwich, 6:1 Brentford, 10:1 Preston

Parhaat ohipelit: 7:X2 ohi Swansea, 12:X2 ohi Bristol City

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *