Arsenal DNB

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Newcastle +1 AHC

Valioliigassa pelataan poikkeuksellisesti viikkokierrosta. Poimimme keskiviikon tarjonnasta kaksi mielenkiintoista pelikohdetta.

Everton-Newcastle

Kotijoukkue Everton joutuu keskiviikon otteluun todella vaikeista lähtökohdista. Takana on loistava esitys Liverpoolin derbyssä, joka suli todella dramaattisella tavalla 94. minuutin tappioksi. Maalivahti Jordan Pickford sähelsi yli menevän pallon takaisin kentän puolelle, ja Liverpool kiitti.

Kyseessä olisi ollut jo kolmas nollapeli putkeen, eli Evertonin puolustus toimii tällä hetkellä hyvin. Joukkue kaatoi rutiininomaisesti Cardiffin edellisessä kotimatsissa, ja kausi etenee kokonaisuutena oikein kelvollisesti.

Vierasjoukkue Newcastlen alkukausi oli tuloksellisesti karmaiseva. Vaikea otteluohjelma kuitenkin hämäsi, ja Magpies on noussut sarjataulukossa kovaa vauhtia viime viikkoina. Lauantaina joukkue hävisi kummallisen ottelun West Hamin isäntänä 0-3, jossa vierailija pisti pallon reppuun suunnilleen jokaisesta paikastaan.

West Ham -tappiota edelsi kolme voittoa putkeen, ja viisi viimeistä ottelua on sujunut saldolla 3-1-1. Newcastle on pelannut jo pari kuukautta tosi hyvä matseja, ja nyt myös tuloksia alkaa tulla.

Joukkueiden tasoero on tällä hetkellä sarjataulukkoa pienempi. Newcastlen etuna on myös ylimääräinen lepopäivä, ja Evertonilla voi olla vaikeuksia latautua matsiin karmaisevan sunnuntai-illan jäljiltä. n aasialainen tasoitus +1 Newcastlelle kertoimella 1,86 on maistuva betsi. Saat siis rahasi takaisin maalin tappiollakin.

Manchester United-Arsenal

Manchester Unitedilla on jälleen takanaan heikko liigaottelu. Jose Mourinhon ryhmä oli pahasti hukassa Southamptonin vieraana, mutta nousi sentään kahden malin takaa tasoihin. Tätä ennen United nyhjäsi kotitasurin Crystal Palacen kanssa 0-0.

Unitedin matsit ovat olleet kamalaa katseltavaa läpi kauden, muutamaa yksittäistä puoliaikaa lukuun ottamatta. Tällä hetkellä joukkueen ranking on Valioliigan keskikastissa, eikä mikään viittaa tason nousevan lähiaikoina.

Arsenalin tilanne on täysin päin vastainen – kesällä manageriksi tullut Unai Emery on saanut joukkueen huimaan iskuun. Gunners on pelannut peräti 19 tappiotonta matsia peräkkäin kaikki kilpailut mukaan luettuna. Joukkue hävisi Valioliigan avauskierroksilla Manchester Citylle ja Chelsealle, mutta tämän myös liiga on kulkenut saldolla 9-3-0.

Vihjasimme Arsenalin myös Lontoon paikallispelissä sunnuntaina, ja Tykkimiehet suorastaan murskasivat kovan Tottenhamin 4-2. Samalla Pierre-Emerick Aubameyang siirtyi sarjan maalipörssin kärkeen.

United on sen verran sekaisin, ettei joukkuetta voi asettaa suosikin asemaan Arsenalia vastaan. Myös poissaolijoiden lista on pitkä. Poimitaan lapulle Arsenal DNB in 2,12 kertoimella.

Kuva: Football.ua [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!