Alaves

KERROIN

2.55
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina valikoidaan pelikohteita Englannin Championshipista sekä La Ligasta. Tarjolla on kaksi ottelua, joissa olemme markkinan kanssa eri mieltä handicap-vetojen oikeista linjoista.

Championship: Swansea-Norwich (klo 21:45)

Kotijoukkue Swansea jatkoi komeaa menoaan edellisellä kierroksella. Swans ei pelannut monien muiden tavoin viikolla, eli edellinen matsi on lauantailta. Tuolloin joukkue kaatoi ilman suuria ongelmia Rotherhamin vieraskentällä maalein 1-3.

Lauantain voitto oli jo seitsemäs peräkkäinen tappioton ottelu. Tähän sarjaan mahtuu myös arvokas tasapeli kovakuntoista Brentfordia vastaan. Se on tosin sanottava, että Swansea on saanut liikaa pisteitä maalipaikkoihin nähden. Joukkue pelaa kuitenkin isossa kuvassa hyvää futista.

Norwich pelasi puolestaan viikolla Milwallin vieraana. Ottelu oli juuri niin nihkeä ja vähämaalinen, kun ennakkoon saattoi odottaa. Molemmilla oli muutama hyvä maalipaikka, mutta pisteet tasattiin 0-0 FT-tuloksella.

Canaries venytti Millwall-tasapelillä tappiotonta putkeaan kuuteen otteluun. Samalla kyseessä oli kolmas nollapeli putkeen ja neljäs viiteen otteluun. Norwich pitää yhä hallussaan sarjan piikkipaikkaa, mutta niskaan hengittävät Reading ja Brentford eivät tunnu myöskään häviävän otteluita.

Vastakkain on kaksi sarjan nousijakandidaattia. Norwich on paperilla aavistuksen vahvempi, mutta nyt sen hyökkääjillä on jälleen kova paikka. Swnsean puolustus on nimittäin sarjan paras – jopa pykälän Norwichia parempi. Canaries on jäänyt jo nollille kahden edellisen ottelun aikana.

Swansea saa myös etua levosta viikkokierroksella. Emme näe kotijoukkuetta tässä matsissa altavastaajana. Pelataan siis Swansean voittoa n 2,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 38 %. Voit myös betsata Swansea DNB, mutta 1X2-vedossa on parempi value.

 

La Liga: Alaves-Valladolid (klo 22:00)

Kotijoukkue Alaves sai sunnuntaina henkisesti tärkeän pisteen Getafen kotiluolasta. Alaves lähti otteluun hyvin puolustavalla taktiikalla ja nappasi 0-0-tasapelin, mikä oli myös ennakkoon erittäin todennäköinen tulos. Samalla tappioputki saatiin poikki.

Alaves ehti hävitä ennen Getafe-tasapeliä viisi matsia putkeen. Saldoa selittää osin vaativa ohjelma, sillä Alaves kohtasi Atletico Madridin, Real Madridin ja Sevillan tämän putken aikana. Vaikeuksia joukkueella on tästä huolimatta ollut.

Vierailija Valladolid hävisi sen sijaan viime viikon ottelunsa. Tappioita kertyi itse asiassa kaksi, koska Valladolid putosi ensin cupista 2-4-kotitappiolla Levantea vastaan. Tätä seurasi 1-3-kotitappio sarjajumbo Huescaa vastaan, joka oli kyllä todella heikko suoritus.

Valladolid on säilynyt sarjassa viime kausina todella tiiviin puolustuspelinsä ansiosta. Nyt tilanne on toinen, sillä omiin on mennyt jo 32 osumaa. Ainoastaan Granada ja Betis (34) ovat päästäneet enemmän maaleja. Ei mikään ihme, että Valladolid on todellisessa putoamisvaarassa.

Vierasjoukkueen tuskaa lisäävät useat poissaolot. Tärkeä hyökkäyspään pelaaja Maranhao on ulkona, minkä lisäksi alakerrasta puuttuu nippu hyödyllisiä puolustajia. Alavesin tilanne on hyvä, minkä lisäksi kotijoukkuetta buustaa (toivottavast) äskettäin suoritettu päävalmentajan vaihto.

Meidän mielestämme Alaves ansaitsee ottelussa suuremman suosikkiaseman. Valladolid on todella heikko nippu, kun taas Alavesilla on potentiaalia säilyttää helposti sarjapaikansa. Betsataan kotivoittoa in 2,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *