Marseille 1X2

KERROIN

2.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan pääsarjan viikkokierros jatkuu torstaina seitsemällä ottelulla. Otamme tällä kertaa kantaa kahden vierasjoukkueen puolesta.

Toulouse-Strasbourg (klo 20:00)

Kotijoukkue Toulousen kausi on ollut yksinkertaisesti katastrofi. Joukkue on tällä hetkellä sarjan jumbosijalla, eikä mikään ihme, kun voittoja ei ole kirjattu sitten lokakuun puolivälin. Saldona on jo 12 voitotonta matsia, joista huikeat 11 on tappioita.

Toulouse sai katkaistua viikko sitten jo uskomattomat 11 matsia kestäneen tappioputkensa. Saldona oli 0-0 -tasapeli Amiensin vieraana, joka on sinänsä laiha lohtu. Joukkue on myös vaihtanut päävalmentajaa jo kahteen kertaan, mutta suurempaa ryhdistäytymistä ei olla nähty.

Vierasjoukkue Strasbourg päätti kalenterivuoden 2019 mukavaan voittoputkeen. Tammikuussa saldoksi tuli voitto ja kaksi tappiota, tosin marginaalit olivat xG:n valossa varsin pieniä. Strasbourg olisi hyvin voinut ottaa pisteitä myös Lilleä vastaan viime viikolla.

Kokonaisuutena joukkue on siis kerännyt saldon 4-0-2 kuudesta edellisestä ottelusta. Pelivoimaltaan Strasbourg kuuluu sarjan tasaiseen keskikastiin, eikä putoamiskamppailun pitäisi olla mikään ongelma tänä keväänä.

Kotijoukkue Toulousen tilanne on masentava, eikä peliesityksissä näy juuri merkkejä paremmasta. Strasbourg on sen verran paljon vahvempi nippu, että vierasvoitolle voidaan kellottaa lähes 50 prosentin lukemia.

Betsaamme Strasbourgia ille 2,35 kertoimella.

Saint Etienne-Marseille (klo 22:00)

Saint-Etienne on totuttu näkemään Ligue 1:n top 10 -sijaluvuilla. ASSE on tuttu näky myös Eurooppa-liigasta, mutta tällä kaudella joukkue kamppailee aivan väärässä päässä sarjataulukkoa.

Alavireinen ASSE lähtee keskiviikon matsiin tappio niskassaan. Joukkue hävisi viikonloppuna Metzin vieraana 3-1. Kyseessä oli peräti viides tappio kuuden edellisen liigaottelun aikana. Ainoa voitto on kotikentällä 2-1 Nimesistä, joka on koko sarjan surkein reissaaja.

Saint-Etienne on tunnettu myös perinteisesti kovana kotijoukkueena. Tällä kaudella edes kotona ei ole kulkenut. Joukkue on myös ehtinyt vaihtaa jo kertaalleen päävalmentajaa. Claude Puel otti ohjat jo lokakuun alussa, mutta ei ole saanut Saint-Etiennea iskuun.

Olympique Marseillen kausi kulkee aivan eri tahtiin. OM tulee matsiin 11 ottelun tappiottomassa putkessa, ja takana on myös kolme peräkkäistä nollapeliä. Kaksi viimeisintä ottelua ovat päättyneet tosin 0-0, mutta Marseille oli näissäkin peleissä parempi osapuoli.

Vierasjoukkue tähtää tällä kaudella Mestarien liigaan vuosien tauon jälkeen. Kun Lyon ja Monaco kompuroivat, OM on ottanut Ligue 1:n kakkospaikan täysin ansaitusti haltuunsa. Tämä siitäkin huolimatta, että tähtipelaaja Florian Thauvin on missannut käytännössä koko kauden.

Saint-Etienne on nykykunnossaan selkeä altavastaaja myös kotikentällään. Marseille kelpaa hienosti peliin in 2,45 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 46%. Kahdeksan edellistä kohtaamista liigassa ovat saldolla 4-3-1 Marseillen hyväksi, ja ASSE on jäänyt nollille viisi kertaa.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *