Jukurit 1X2

KERROIN

2.22
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikon kiekkokierroksella on tarjolla kuuden ottelun kattaus. Me jatkamme jälleen ohipelejä SaiPasta, minkä lisäksi poimitaan totals-betsi Rauman otteluun.

Jukurit-SaiPa (klo 18:30)

Kotijoukkue Jukurit kuuluu niiden joukkueiden ryhmään, joiden kausi on käytännössä jo paketissa. Piste-eroa on sen verran paljon kympin sakkiin, ettei mikkeliläisillä ole sinne enää mitään asiaa. Viime viikot on kuitenkin pelattu ihan kelpo jääkiekko.

Jukurit hävisi rankingin kärkijoukkue KooKoolle vieraissa lauantaina vain 1-0. Tätä ennen joukkue oli selvästi parempi Ässiä vastaan, mutta hävisi vastoin pelitapahtumia 1-3. Jukureiden peruspeli on ihan hyvin hanskassa ja joukkue näyttää taistelevan toivottomasta sarjatilanteesta huolimatta.

Vierailija SaiPan tilanne on sarjataulukossa pykälän parempi, mutta kentän ulkopuolella todella huolestuttava. Päävalmentaja Lehteräkin puhuu jo siitä, että osa pelaajista ei anna kentällä kaikkeaan. Olemme olleet myös täällä pelivihjeissä SaiPa-vastaisia jo useamman kuukauden ajan.

Heikon pelivireen lisäksi ongelmia aiheuttaa pakisto. Huhujen mukaan runkopakki Robin Salo oli siirtymässä SaiPasta muualle. Tämän lisäksi ehdoton kärkipakki Vainio on ollut viime ottelut sivussa, ja kaiken kukkuraksi Ikosen sopimus päättyi.

Lauantain Ässät-ottelu jatkoi SaiPan luokattomia esityksiä. Joukkue on hävinnyt viimeiset viisi ottelua ja näyttää alistuneen sijoitukseen top 10:n ulkopuolella.

Jukurit on ollut vahvempi joukkue kauden aiemmissa kohtaamisissa SaiPaa vastaan ja näyttää selvästi terävämmältä juuri nyt. Betsaamme kotivoittoa in 2,22 kertoimella. Otetaan tässä vahva kannanotto SaiPaa vastaan ja isketään sisään maksimipanos.

Lukko-JYP (klo 18:30)

Kotijoukkue Lukko lähtee keskiviikon koitokseen voitollisissa fiiliksissä, mitenkäs muuten. Raumalaiset ovat olleet alkuvuoden Liigan kuumin joukkue yhdessä KooKoon kanssa. Viime viikolla Lukko nuiji TPS:n länsirannikon kahdessa paikallisväännössä yhteismaalein 5-1.

Lukko on tällä hetkellä uskomattoman kovassa putkessa. Joukkue on nimittäin voittanut 12/13 edellisestä sarjapelistään. Ainoa tappio tuli äskettäin vieraissa kärkiseura Ilvekselle, ja tuossakin matsissa Lukko johti peliä 0-2 vielä kolmannessa erässä.

Voittojen taustalla on suorastaan jäätävässä iskussa oleva puolustus. Moni pakki on nostanut tasoaan huimasti, minkä lisäksi maalivahdit Lehtinen/Setänen suorittavat todella korkealla tasolla.

JYPin kurssi on edennyt viime aikoina täysin päin vastaiseen suuntaan. Jyväskyläläiset palasivat viime viikolla voittokantaan SaiPaa vastaan kahdeksan peräkkäisen tappion myötä.

Tuo voitto voidaan huoletta pistää lappeenrantalaisten surkean vireen piikkiin. Heti perään JYP palasikin tappioiden tielle häviten Tapparalle vieraissa maalein 1-0. Maila puristaa liian monella joukkueen hyökkääjällä juuri nyt, eikä kiekkoa saada reppuun edes huippupaikoista.

Hurjassa iskussa oleva Lukko on todella vaikea vastus JYPille juuri nyt. Se on erittäin vaikeasti voitettava, ja Lukon vahvuutena oleva puolustus osuu juuri vieraiden heikkoa kohtaa vastaan. On vaikea uskoa JYPin kurssin kääntyvän Rauman vierailulla.

Betsaamme ilta alle 5,0 maalia 1,92 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *