Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Porin seiskavitonen pelataan kahdella varmalla. Viidennessä kohteessa kansanvarma Deangelo on ollut täysin pitelemätön kauden kolmessa voitossaan. Nyt lienee keulajuoksun vuoro, kun eturivissä ei ole kovin nopeita avaajia. Vaikea nähdä että kukaan tulisi keulaan pääsevästä Deangelosta ohi. Kuudennen kohteen Junjori palasi Turkuun 8kk tauolta ja nappasi heti voiton. Juniorilla prässättiin keulahevosta ensimmäisellä puolikkaalla, jonka seurauksena ori sai puoliväkisin keulapaikan. Keulasta voitto irtosi oikein helpon näköisesti. Nyt startti alla Junioro vaikuttaa muita päätä pidemmältä.

Avauskohde pelataan kolmella merkillä. Joriini haastoi Morisonia Kaustisella, mutta ei saanut otetta millään. Mikäli Joriini pitää kiihdytyksessä Morisonin ulkopuolellaan, voivat osat nyt vaihtua. Morison ei kaihda paikkaa johtavan rinnallakaan ja näillä kahdella merkillä pärjää pitkälle. Vihjeriviin mukaan otetaan 9% pelattu Nyland. Oulussa Nyland teki pitkän kirin, ohittaen kaikki muut paitsi tallikaveri Haukeli Expressenin. Samanlaisella kirillä Morisonin ja Joriininkin ohittamiseen on mahdollisuus.

Toisessa kohteessa enintään 5000e tienanneet kisaavat 6000e palkinnosta. Luck’s Equ on ykkösmerkkimme. Viimekautensa kahteen voittoon lopettanut tamma palaa varmuudella kunnossa ison palkinnon lähtöön. Ken’s Carlos on voittanut kaikki uransa kolme starttia, mutta tehtävä vaikeutuu nyt. River Mirch oli oikein vakuuttava voittaja Seinäjoella 7.1. Silloin tamma kiersi puolimatkassa voimalla porukan perältä keulaan asti ja veti reipasta maaliin asti. Infinito kiri johtavan takaa Jyväskylän open stretchiä pitkin voittoon ja osoitti että on kunnossa. EL Jackpot on sijoittunut uransa viidessä startissa neljästi kolmen parhaan joukkoon ja kuuluu ajoissa peleihin.

Kolmas kohde kannattaa rastittaa runsaasti. 16 valjakon kylmäverilähdöt neljältä eri paalulta ovat erittäin vaikeasti veikattavissa ja yllätysherkkiä. Vuaran Viima on todennäköinen menestyjä juoksulla kuin juoksulla. Vivakka ja Kukkarosuon Oona ovat perusmerkkejä hyviltä paikoilta. 20m takamatkalta lapulle otetaan Tarling, sekä juoksuradalta hyvin matkaan pääsevä Kauniin Rohkee 1%. Jätti yllätyksenä vielä lapulle mukaan Unnan Tähti. Pelisuosikki Siriliisi jää vihjerivin ulkopuolelle. 60m pakilta ei ole ihan yksinkertaista kiertää 15 valjakkoa 2100m matkalla, vaikka toki edestä voi laukata jopa puolet hevosista.

Neljännen kohteen rastaaminen aloitetaan kovakuntoisesta Ice Wine:sta. Avoimia lähtöjä kolunnut Ice Wine ohittaa tulisella kirillään monta. Julianne Cane on voitokas menijä ja voitto alla Seinäjoelta 7.1. Girls With Gurls tulee pätkän tosi lujaa, jos saa säästellä sen maalisuoralle. Furiosa pääsee perusmatkan juoksulangalta lähelle kärkeä ja kuuluu peleihin. EL Indeed oli oikein hyvä toinen Jokimaalla 27.1.

Päätöskohteen Celsius Evo on ollut hurja kauden aiemmissa starteissaan ja on aiheesta suursuosikki ja ihan hyvä varma valintakin. Otetaan kuitenkin varmistukseksi 19.1. vihjeriiviimme 1% yllättäjänä osunut Her Royal Highness (Nyt 15%). Jukka Torvisen ajama voimanpesä runttaa tässäkin korkealle, mikäli matkavauhti yhtään suosii.

Lähtö1: 1,2,5

Lähtö2: 1,2,3,5,7

Lähtö3: 2,3,7,10,12,13

Lähtö4: 3,7,8,9,13

Lähtö5: 2

Lähtö6: 2

Lähtö7: 9,12 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *