Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon rivi pelataan kolmella varmalla ja kolme muuta kohdetta pelataan läpi. Avauskohteessa ikäluokkatähti Corazon Combo palaa tauolta. Suomessa aina Kasvattajakruunun finaaliin asti tappiottomana esiintynyt ori on heti jättisuosikki. Finaalissa Pekka Korpi teki ajovirheen, kun koitti hakea voimalla keulat jääden kuitenkin johtavan rinnalle. Silti ori sinnitteli kolmanneksi maaliin. Ikätoverit ovat taas vastassa ja jos Corazon Combo on lähellä normaalia, se voittaa tämän lähdön. Toinen varma on toisen kohteen Cream Candy. Turussa se irrotteli keulasta helppoon voittoon suoraan tauolta. Nyt startti alla se lienee vieläkin parempi ja kokomatkan johto on erittäin todennäköinen. Kolmas varma on neljännen kohteen All or Nothing. Ennen taukoaan Joulukuussa se hyvästeli muut keulasta Teivossa, eikä sillä Santtu Raitalalla ollut edes pyynti päällä. Keulasoolo on ihan todennäköinen nytkin.

Kolmas kohde on huipputasainen. Effronte Photo ja The Dude avaavat lujaa ja toinen näistä on keulassa. Credit To Love tekee tykkiesityksiä kokoajan ja pystyy voittamaan tämän kuolemanpaikaltakin. Joseph Boko esitteli nousukuntoaan Vermon pitkällä matkalla Maaliskuun alussa. Silloin se hävisi vain hurjalle Global Beware:lle. Arctic Lover ja Valiant Dream, eivät kuulu voittajasuosikkeihin, mutta otetaan molemmat lapulle ison rahan toivossa.

Viidennen kohteen suosikki on 4-vuotis kauttaan mielin määrin hallinnut Shackhills Twister. Jos se on tauolta lähelläkään parastaan, se voitta nytkin. Vastus on kuitenkin ihan hyvä. Magic Madonna avaa ykköseltä kovaa ja jos Pekka Korven taktiikka on ajaa keulasta, On suosikin tehtävä monimutkaisempi. Mr Stahl on kilpaillut tiiviisti ja on kunnossa. BWT Gazeau on parhaimmillaan riittävä tämän tehtävän voittoon. Bee Combo taitaa olla statisti, mutta ei yhtä hevosta voi lapulta poiskaan jättää.

Myös päätöskohde lyödään läpi ja toivotaan yllätystä. Heilis ja Laksiina jakavat paljon peliä, mutta mukana on monta vähän pelattua yllätystä. Mette-Marit (9%) pääsee juoksulangalta matkaan ja on kunnossa, vaikka taulu on päässyt sekaiseen kuntoon. Pikku Moskiitto (3%) on tauluaan parempi, samoin Kauniin Rohkee (7%). Kaikki 13 valjakkoa lapulle.

Lähtö1: 5

Lähtö2: 4

Lähtö3: 1,2,3,5,6,7

Lähtö4: 2

Lähtö5: 1,2,3,4,5

Lähtö6: 1,2,3,4,5,6,8,10,11,12,13,14,15 Vihjerivin hinta: 39e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *