Liverpool -1.5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Me luotamme tällä kertaa kotijoukkueiden menestykseen Newcastlen ja Liverpoolin kohdalla.

Newcastle-West Ham (klo 16:15)

Kotijoukkue Newcastle tulee sunnuntain otteluun vahvalla itseluottamuksella. Harakat pelasi aiemmin viikolla Bournemouthia vastaan ja nappasi ottelusta todella tyylikkään vierasvoiton maalein 1-4. Kyseessä oli tärkeä ottelu putoamisviivan tuntumassa.

Steve Brucen joukot karistivat voiton myötä käytännössä kaikki pelot mahdollisesta putoamisesta. Nykyinen 42 pistettä riittää takuulla sarjapaikan säilyttämiseen. Joukkue on pelannut huikean kauden ja ollut erinomaisessa iskussa myös viime viikkoina.

Ennen Bournemouth-voittoa Newcastle pelasi tasapelin Aston Villan kanssa ja kaatoi Sheffield Unitedin peräti maalein 3-0. Viisi edellistä liigapeliä ovat saldolla 3-2-0 ja maalierolla 9-2.

Vierailija West Hamin kausi on ollut katastrofaalinen. Lontoolaiset ovat taas kerran pelanneet alle tasonsa, ja edessä on kamppailu putoamista vastaan. Joukkue sai sentään hyviä uutisia viikkokierrokselta, kun Chelsea kaatui yllättäen kotiottelussa maalei 3-2.

Chelsea-voitto katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputken. West Ham oli kolmesta maalista huolimatta heikompi joukkue xG:n valossa, joten esitys ei ollut mikään erityisen vahva. Joukkue on ailahdellut koko kauden ja suoriutunut jatkuvasti alle odotusten.

Newcastlesta on saanut todella hyviä kertoimia pitkin kautta. Vedonlyöntimarkkina on aliarvioinut Harakoiden pelivoimaa ensimmäisistä kierroksista lähtien. Sama meno jatkuu, sillä West Ham on asetettu markkinoilla jopa suosikiksi.

Betsaamme Newcastlen voittoa in 2,78 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40%, eli kyseessä on todella maistuva value! Emme usko kotijoukkueella olevan mitään motivaatio-ongelmia tässä vaiheessa kautta, vaikka sarjapaikka onkin käytännössä varmistettu.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Liverpool-Aston Villa (klo 18:30)

Liverpool kärsi kauden rumimman tappionsa torstaina Manchester Cityn vieraana. Kloppin miehistö jäi pahasti Cityn jalkoihin jo heti avausjaksolla, mutta ottelun lopputulos ei toki muuta mitään mestaruuden kannalta. Liverpool on ylivoimainen ykkönen tappiosta huolimatta.

Ennen City-ottelua Liverpool ehti murskata Crystal Palacen 4-0 ja pelata Evertonin kanssa 0-0 -tasapelin. Saldo koronabreikin jälkeen ei ole mikään tappavan kova, mutta ei kannata reagoida liikaa parin ottelun tulokseen. Liverpool on kiistatta yksi Euroopan parhaimmista joukkueista tällä kaudella.

Etenkin kotiottelut ovat olleet huikeita menestyksiä. Pool on voittanut kaikki 16 kotimatsiaan ja tehnyt niissä keskimäärin yli kolme byyriä per ottelu. Peräti 10/16 otteluista on voitettu myös vähintään kahden maalin erolla.

Aston Villa on pelannut neljä ottelua koronabreikin jälkeen saldolla 0-2-2. Joukkue on hävinnyt maalin erolla Wolvesille ja Chelsealle ja pelannut tasan Newcastlea sekä Sheffield Unitedia vastaan. Otteluissa on toistunut sama virsi, jota on veisattu koko kauden ajan.

Villa taistelee ja pärjää myös xG:n valossa kohtalaisesti, mutta joukkueen taso ei vain riitä Valioliigaan millään osa-alueella. Villa on etenkin vieraissa lähes aseeton laatujoukkueita vastaan. Se pystyy hyviin suorituksiin alemman kastin kohtaamisissa, mutta tärkeät voitot ovat jääneet saamatta.

Liverpool haluaa varmasti kuitata ruman City-tappion kotiyleisönsä edessä. Joukkueen kotiottelut ovat olleet huikeaa katsottavaa koko kauden, – Kloppin miehistö tuskin kompuroi Aston Villan tasoista vastustajaa vastaan.

Betsaamme Liverpooli -1,5 hcp in 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *