Derby +0.5

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain futistarjonnasta löytyy kaksi kelpo peli-ideaa. Toinen kohde on Championshipista ja toinen Norjan pääsarjasta.

Championship: Huddersfield-Derby (klo 21:45)

Englannin Championship-kausi 2019/2020 käynnistyi viikonloppuna. Avauskierros saadaan päätökseen maanantaina, kun kaksi muutosten keskellä olevaa seuraa kohtaavat toisensa.

Kotijoukkue Huddersfield putosi täksi kaudeksi takaisin Championshipiin. Terriers vietti kaksi vuotta ylimmällä sarjatasolla vasten kaikkien odotuksia, mutta lopulta materiaaliero muihin oli vain liikaa.

Edessä on muutosten kausi. Keväällä ohjat ottanut Jan Siewert rakentaa nyt uutta joukkuetta ja joutuu todennäköisesti kauteen myös ilman tähtipelaaja Aaron Mooyn panosta, joka on lähtökuopissa. Huddersfield rankataan varsin konservatiivisesti keskikastiin.

Derby oli yksi viime kauden positiivisista yllättäjistä. Joukkueen manageriksi palkattiin kokematon Chelsea-legenda Frank Lampard, joka johdatti Pässit aina playoffs-finaaliin saakka. Upea kausi päättyi kuitenkin pettymykseen Aston Villaa vastaan Wembleyllä.

Lampardin ura jatkuu tulevalla kaudella Chelseassa, ja Derbyn uutena luotsina on varsin kokenut nimi Hollannista: Philip Cocu. Monet muistavat miehen Oranjen paidasta sekä FC Barcelonan keskikentältä.

Myös vierasjoukkueen kokoonpanossa on muutoksia, ja uusi manageri aiheuttaa aina kysymysmerkkejä. Derbyn ei odoteta venyvän aivan viime kauden kaltaisiin suorituksiin.

Derby +0,5 tasoitusveto Bethardin 1,76 kertoimella kelpaa pelikupongilla. Huddersfield on näistä kahdesta selvästi enemmän rakennusvaiheessa, eikä joukkue ole varmasti vielä erityisen yhtenäinen alkukaudesta. On vaikea sulattaa näin suurta Terrierien suosikkiasemaa.

Luvassa lienee varovainen ottelu, josta molemmat joukkueet avaavat mielellään pistetilinsä myös tasapelillä.

Eliteserien: Strømsgodset-Bodø/Glimt (klo 20:00)

Norjan Eliteserien-kierros päätetään maanantaina mielenkiintoiseen tv-otteluun.

Kotijoukkue Strømsgodset IF on kiistatta tämän kauden suurin alisuorittaja. Drammenin ylpeys on sarjan jumbosijalla, kun kausi on edennyt puoliväliin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun SIF kompuroi rajusti alle tasonsa. Tällä kertaa näyttää kuitenkin pahalta.

Godset on ehtinyt myös vaihtaa valmentajaa kesäkuun lopulla, mutta tästä ei ole ollut mitään iloa. Saldo on Henrik Pedersenin johdolla 0-1-3 maalierolla 3-10. Viime aikojen trendi kertoo hyvin missä ongelmat ovat. Godset-puolustus on päästänyt koko kauden 15 ottelussa peräti 27 maalia omiin.

Vierasjoukkue Bodø/Glimt on puolestaan kauden positiivisin yllättäjä. Pohjois-Norjan joukkue nousi takaisin pääsarjaan kaudelle 2018 ja jahtaa nyt jopa Eurocup-paikkoja. Glimt on pelannut erinomaisesti ja kunnostautunut mm. tekemällä eniten maaleja koko sarjassa.

B/G:n viime ottelut ovat olleet hurjia maalijuhlia. Takana on 5-1 voitto Ranheimista, mitä edelsi 6-0 tappio Vålerengan vieraana. Tätä ennen joukkue kaatoi mm. kärkiseura Odds BK.n kotonaan 3-0.

Vastakkain on tämän hetken Eliteserienin heikon puolustus ja paras hyökkäys. On vaikea nähdä ottelun lopputuloksena mitään muuta kuin runsasmaalista kamppailua. Haetaan lapulle ilta yli 3,5 maalin betsi hienolla 2,50 kertoimella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *