Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Cincinnati -1

KERROIN

1.82
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Cincinnati Reds-Philadelphia Phillies (19:35)

Kun Cincinnati Reds ja Philadelphia Phillies pelaavat ottelusarjan neljännen ja samalla viimeisen ottelun, on panoksena lähinnä vierasjoukkueen playoffpaikka. Joukkueilla on otteluita jäljellä reilut parikymmentä ja Philadelphialla on matkaa Wild Card paikkaan kolmen voiton verran. Loppukauden olisi siis sujuttava erinomaisesti, jotta joukkue olisi mukana lokakuun peleissä.

Päivän ottelusta (paikallista aikaa) ei kuitenkaan tule olemaan Philliesille helppo, sillä vastaan asettuu erinomaisen kauden syöttänyt Sonny Gray. Esimerkiksi vastustajan lyöntikeskiarvolla mitattuna Gray on ollut tällä kaudella koko sarjan kolmanneksi paras (aloitussyöttäjät). Philadelphian syötön aloittaa todellinen veteraani, 15 kautta MLB:ssä syöttänyt Jason Vargas. Vargasin tilastot tältä kaudelta ovat hyvin lähellä hänen uransa keskimääräisiä tilastoja, mikä on kova suoritus 36 vuoden iässä. Silti hänen tasonsa ei ole lähelläkään Grayn tasoa ja edellisessä ottelussaan hänet lyötiin kummulta neljän vuoroparin jälkeen.

Vaikka siis motivaatio ja panokset puoltavat Philliesin pelaamista, lähdetään hakemaan osumaa Cincinnatin kautta. Joukkue voi pelata ilman paineita ja mikäli he yltävät normaalin suoritukseen, on tarjolla oleva kerroin arviomme mukaan ylikerroin.

Pelataan Cincinnati -1 Unibetilta kertoimella 1,82 (panossuositus 4/5).

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *