Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon seiskavitonen pelataan kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Evartti oli oikein hyvä Vermossa jo eilen ja voitti vastaavan tehtävän. Toinen varma löytyy kuudennesta lähdöstä. Tammaderbyn suursuosikki Peanuts erottuu kilpasiskoistaan. Keulaan ja kukat lienee pelinhenki.

Enaimmäinen kohde yritetään selvittää kahdella merkillä. Suosikki Paakkarin Myrsky varmistetaan Tinderillä, joka on hyvänä päivänään erittäin pystyvä hevonen tässä porukassa.

Toiseen kohteeseen revitetään yllätyksen toivossa peräti yhdeksän merkkiä. Ideamerkkinä Langen’s Cza Cza 6%. Vihjerivissä myös muita yllättäjiä.

Kolmas kohde pelataan khdella suosikilla. Don Williams ja Better Boss kiertänevät koko porukan. Mikäli haluaa hakea yllätystä tähän, paalun M.T. Master Don ja Ypäjä Louvre ovat hyviä ja maksavia merkkejä.

Viidenteen kohteeseen haetaan yllätystä ja pelataan kuusi merkkiä. Maistuvimmat merkit ovat Battle Jack ja Arctic Emma.

Päätöskohde on suuri suomalainen derby jossa voittajaa odottaa muhkea 150 000e palkinto. Mascate Match on marssinut voitosta voittoon ja kantaa suosikin paineet. Varmistetaan Always Readyllä ja Main Stagella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *