Suomi-Kreikka O2.5

KERROIN

3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vuoden 2020 EM-kisojen karsinnat jatkuvat tällä viikolla. Suomi on tulessa heti torstai-iltana, kun vastaan asettuu yksi lohkon päävastustajista, Kreikka.

Irlanti-Sveitsi

Irlanti kuuluu Euroopassa ylemmän keskitason joukkueisiin. The Boys in Green kolkuttelee arvokisojen portteja lähes kaikissa karsinnoissa, mutta kisapaikka jää usein haaveeksi. Joukkuetta ei nähty vuosi sitten MM-näyttämöllä, vaikka Irlanti jätti lohkossaan taakseen sekä Walesin että Itävallan. Jatkokarsinnassa tuli kuitenkin turpiin Tanskalta.

Viime syksynä pelattu Nations League sujui myös vihreäpaidoilta heikosti. Saldoksi muodostui 0-2-2 otteluista Tanskaa ja Walesia vastaan. Ei mikään ihme, että joukkueen päävalmentaja vaihtui. Irlantia luotsaa nyt kokenut Mick McCarthy, joka teki hyvää duunia Ipswichissä kuusi vuotta.

McCarthy on johdattanut Irlannin komeaan 3-1-0 saldoon tämän vuoden EM-karsinnoissa. Joukkue on kaatanut lohkon heittopussit päästämättä maaliakaan ja napannut arvokkaan tasapelin Tanskan vieraana.

Sveitsi on Irlantiin verrattuna noin luokkaa parempi nippu. Joukkue on kuulunut viime vuodet arvokisojen vakiokalustoon ja päässyt alkulohkostaan jatkoon MM-2014, EM-2016 ja MM-2018 näyttämöillä.

Sveitsiläiset esiintyivät vahvasti myös Kansojen liigassa voittaen oman A-lohkonsa. Loppusijoitukseksi tuli kolmas sija, kun Sveitsi hävisi pronssipelin Englannille pilkkukisan jälkeen.

MM-2020 karsinnat ovat alkaneet hieman kompuroiden. Georgia kaatui helposti, mutta Sveitsi hukkasi Tanskaa vastaan 3-0 johdon 3-3 -tasapeliksi toisella kierroksella. Kyseessä oli paha pistemenestys, sillä Sveitsi & Tanska & Irlanti ratkovat lohkossa kaksi jatkopaikkaa.

Irlanti on tällä hetkellä pienessä nousussa Mick McCarthyn johdolla. MM-karsinnat ovat alkaneet positiivisesti, ja itseluottamus on kohdallaan. Ottelua Sveitsiä vastaan on varmasti tiukka ja vähämaalinen, sillä molemmat välttelevät riskejä.

Sveitsi ansaitsee kyllä pienen suosikkiaseman, mutta tasoeroa on liioiteltu pahasti. maksaa Irlanti DNB -betsille peräti 2,60 kertoimen, jossa on ilmaa reilusti! Jos haluat osuvamman vaihtoehdon, nappaa lapulle +0,5 tasoitus 1,72 kertoimella. Tasuri kelpaa todennäköisesti molemmille.

Suomi-Kreikka

Suomen EM-karsinnat jatkuvat Ratinassa torstai-iltana. Huuhkajat ovat hyvissä asemissa lohkon kakkospaikalla, vaikka avausottelusta tulikin saldoksi 2-0 tappio Italian vieraana.

Huuhkajat palasivat nopeasti voittojen tielle kaatamalla Armenian 0-2 heti toisella kierroksella. Tätä voittoa seurasi huikean hieno esitys Bosnia-Herzegovinan isäntänä (2-0) ja rutiinivoitto (0-2) Liechensteinin vieraana.

Suomen joukkue on jatkanut näissä karsinnoissa jo Kansojen liigasta tutulla sykkeellä. Kun hyökkäystä johtaa hirmuvireessä oleva Teemu Pukki, ovat asetelmat Kreikka-otteluun todella hyvät.

Samaa ei voi sanoa vierasjoukkueesta. Kansojen liiga oli jo heikko suoritus kreikkalaisilta, joka päättyi heikkoon kotitappioon Viroa vastaan. EM-karsinnat eivät ole sujuneet juuri paremmin, vaikka joukkue nappasi toisella kierroksella arvokkaan vieraspisteen Bosnialta.

Kreikka nimittäin hävisi Italialle 0-3 ja kärsi todellisen shokkitappion Armenian isäntänä 2-3 kesäkuun alussa. Tämän tappion jälkeen vaihtui myös päävalmentaja, eli vierasjoukkueen ruorissa on nyt ensimmäistä kertaa hollantilainen John Van ’t Schip.

Lohkon tilanne on se, että tappio tietää käytännössä Kreikalle kisahaaveiden menetystä. Tasapelikin on jo erittäin heikko suoritus. Vedonlyöntimarkkina on asettanut totals-linjat todella alas perustuen etenkin Suomen vähämaalisiin tuloksiin.

Me uskomme siihen, että ottelussa nähdään maaleja. Suomen hyökkäyspää jää tuskin nollille, sillä Kreikan haparoiva puolustus ei tule kuntoon ilman pidempää prosessia. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Kreikan on hyökättävä, ja vierasjoukkue voi hakea voittoa suotuisissa olosuhteissa jopa pienellä riskillä.

Yli 2,5 maalin tulokselle on tarjolla huikeita kertoimia. maksaa peräti 3,00 kertaa rahat takaisin. Voit myös ottaa kupongille aasialaisen yli 2,0 maalia kertoimella 2,18 – saat silloin panoksesi takaisin tasan kahden maalin tuloksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *