KPV-MP O3.5

KERROIN

2.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suuret futissarjat ovat viikonloppuna maaottelutauolla, joten pelivalintoja haetaan tällä kertaa Ykkösen kohteista. Tarjolla on pari mielenkiintoista pelivalintaa!

VPS-EIF (klo 16:30)

Kotijoukkue VPS on ollut vuosikaudet yksi Veikkausliigan tasaisista suorittajista. Viime kausi päättyi kuitenkin rajuun pettymykseen, sillä vaasalaisten putoaminen varmistui jo ennen päätöskierrosta. Nyt VPS hakee paluuta takaisin korkeimmalle sarjatasolle.

Ykkösen kausi ei ole kuitenkaan sujunut odotusten mukaan. VPS on ollut pelillisesti vaikeuksissa alusta asti ja pyörinyt lähinnä keskikastin sijaluvuilla. Etenkin maalinteko on ollut tähän asti tuskaista.

Kausi on kuitenkin vasta puolivälissä, joten piste-ero kakkossijaan ei ole mahdotonta kuroa kiinni. VPS nappasi viime viikonloppuna huipputärkeän voiton Gnistanista 1-2, eikä peliesitys ollut muutenkaan hullumpi!

EIF on ollut jo vuosia tasainen keskikastin suorittaja Ykkösessä. Joukkueen superkausi nähtiin kesällä 2018, jolloin Tammisaaressa haaveiltiin jopa sarjanoususta. Tämän jälkeen EIF on edennyt kuitenkin omalla tasollaan nousijoiden ja putoamisviivan välimaastossa.

Vierasjoukkue tulee matsiin hyvässä iskussa. EIF kaatoi MYPA:n viime viikolla vakuuttavasti 3-0, ja kyseessä oli jo neljäs tappioton ottelu peräkkäin. EIF haki edellisessä vieraspelissään tasapelipisteen jopa AC Oulun kotistadionilta.

VPS ja EIF ovat tällä hetkellä suht tasavahvoja joukkueita. Vedonlyöntimarkkina suhtautuu kuitenkin hyvin negatiivisesti vaasalaisten nykytilaan ja asettaa EIF:n selkeäksi vierassuosikiksi. Me olemme tästä täysin eri mieltä. VPS ei voi olla altavastaaja kotikentällään.

Betsataan VPS:n voittoa Pinnaclen 3,35 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 38 %, joten tarjolla on todella herkullinen value. Voit myös pelata todennäköisemmän vaihtoehdon eli VPS DNB (tai VPS +0 tasoitus).

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain 6.9. saakka! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

KPV-MP (klo 17:00)

Kotijoukkue KPV saavutti kaksi vuotta sitten historiallisen sarjanousun Veikkausliigaan. Juhlat loppuivat kuitenkin lyhyeen, sillä Kokkolassa palattiin takaisin Ykköseen vain vuoden tauon jälkeen. KPV lähti kauteen 2020 Ykkösen suurimpana mestarisuosikkina.

Kulunut sesonki on ollut KPV:lle valtava pettymys. Joukkue alkaa olla lähes varmuudella ulkona nousupaikoilta, ellei Kokkolassa vedetä loppukautta voitosta voittoon. KPV on myös sekoillut manageriosastolla pahemman kerran.

Miika Juntusen aika jäi vain parin ottelun mittaiseksi, eikä KPV ole päässyt missään vaiheessa normaalille suoritustasolle. Joukkueen puolustus vuotaa jatkuvasti liikaa.

Vierasjoukkue MP on puolestaan yksi tämän kauden nousijajoukkueista. Sille povattiin ennakkoon suuria vaikeuksia Ykkösen tasolla, mutta MP on toistaiseksi suoriutunut oikein hyvin. Vaaditaan pieni ihme, että MP putoaisi kauden toisella puoliskolla enää kolmen heikoimman joukkoon.

Mikkelin ylpeys tulee Kokkolaan tappio niskassaan. Joukkue taisteli hyvin AC Oulun isäntänä, mutta taipui lopulta 0-1 -tappioon. Tätä ennen MP ehti pelata kolme tappiotonta peliä ja naarasi mm. tasapelit Vepsua ja EIF:ä vastaan.

Vaikka MP on varsin vähämaalinen joukkue, ottelun maaliodotus nousee todella korkeaksi. Tästä pitää huolen KPV, joka on etenkin kotikentällään erittäin runsasmaalinen porukka. Peräti 6/10 KPV:n kauden peleistä on yli 3,5 maalin tuloksia ja kotona joukkue on pelannut 6-1, 0-4, 4-0, 0-1, 2-2 ja 1-1.

Betsaamme yli 3,5 maalia Pinnaclelta 2,45 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47 %. Voit myös yli 3,0 tai yli 2,5 maalia, jotka ovat osuvampia vaihtoehtoja.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *