Real Sociedad +1.5

KERROIN

1.96
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligassa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Poimimme maistuvan pelivalinnan Madridista.

Kotijoukkue Real Madrid on ehtinyt jo avata kalenterivuoden 2019. Los Blancos kohtasi torstai-iltana Villarrealin vieraskentällä 2-2 -lopputulokseen päättyneessä ottelussa. Kyseessä oli rästiottelu, joka siirtyi joulun alla pelatun FIFA Club World Cup -turnauksen vuoksi. Real Madrid voitti finaalissa Al Ainin maalein 4-1 ja nappasi seurajoukkueiden MM-tittelin itselleen ilman suurempia vaikeuksia. Kyseessä oli yksi harvoista syyskauden valopilkuista.

Real Madrid on sarjassa neljäntenä seitsemän pistettä liigakärki FC Barcelonaa perässä. Ero voisi hyvinkin olla paljon suurempi, mutta Barca on kompuroinut poikkeuksellisen paljon tänä syksynä. Real on hävinnyt viime vuosine kolmesta kuuteen ottelua koko kaudella, mutta nyt tappioita on jo viisi kappaletta. Suurseurojen syksy on ollut haastava.

Vierailija Real Sociedadin kausi ei ole sujunut myöskään parhaalla mahdollisella tavalla. Kyseessä on yksi La Ligan vahvoista keskikastin joukkueista, mutta sijoitus on pudonnut joulukuussa ruman tappioputken myötä.

Sociedad on hävinnyt neljä matsia putkeen, mutta tulokset antavat vääristyneen kuvan otteluista. Real oli selvästi parempi molemmissa kotiotteluissa tappiosta huolimatta, ja 1-0 päättyneet vieraspelit olivat myös hyvin tasaisia. Pallo ei ole vain pomppinut nyt suotuisasti.

Yksi La Ligan parhaista ideoista on ollut tänä syksynä Real Madridia vastaan pelaaminen. Tämä viikonloppu ei tee poikkeusta. Joukkue ei ole ollut Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen entisensä, eikä sunnuntain vastustaja Sociedad ole niin heikko, kuin viimeiset tulokset kertovat.

in Sociedad +1,5 -tasoitusvedossa on hurjasti ilmaa 1,96 -kertoimella. Myös alle 3,5 maalia kertoimella 1,75 maistuu erinomaisesti. Ottelun lähtökohdat ovat huomattavasti kerroinasetelmaa tasaisemmat ja vähämaalisemmat. Real Madridia rasittaa myös torstai-iltana pelattu matsi Villarrealia vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!