Milan DNB

KERROIN

2.32
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan loppiaisena täysi kierros. Nostamme otteluista esiin kaksi handicap-betsiä.

Sassuolo-Genoa (klo 16:00)

Kotijoukkue Sassuolo palasi joulutauolta varsin negatiivisissa tunnelmissa. Turpiin tuli nimittäin vieraskentällä Atalantaa vastaan maalein 1-5. Tähän tappioon ei kannata kuitenkaan ylireagoida. Atalanta vieraissa lepotauon jälkeen olisi todella paha rasti kenelle tahansa.

Loistavan alkukauden joukkue on hävinnyt vain 3/15 ottelustaan. Atalantan lisäksi Sassuolo on saanut selkään kärkijoukkue Milanilta sekä Interiltä. Kaikki muut vastustajat se on hoidellut huikealla saldolla 7-5-0. Joukkue on nostanut tasoaan vuosi vuodelta ja hätyyttelee tosissaan jo eurocup-sijoja.

Vierailija Genoa on ollut kaksi kautta putkeen viimeinen Serie A:n säilyjä. Tällä hetkellä joukkue on tasapisteissä putoamisviivan päällä, joten kausi ei juuri eroa parista aiemmasta. Pettymys tämä sijoitus silti genovalaisille ehdottomasti on.

Genoa kohtasi joulutauon jälkeen Lazion ja venyi kotona 1-1-tasapeliin, joskin hieman onnekkaasti. Edellisessä vieraspelissä kaatui Spezia 1-2. Tämäkin oli coin flip -ottelu, joka kääntyi lopulta Genoalle pienillä marginaaleilla.

On päivänselvää, että Sassuolo on monta luokkaa vahvempi joukkue. Genoa on ollut Spezia-voitosta huolimatta pääosin umpisurkea reissupeleissään, kun huomioidaan kenttätapahtumat. Me olemmekin eri mieltä vedonlyöntimarkkinan kanssa kotisuosikin suuruudesta.

Pelataan Sassuolon voittoa n 1,85 kertoimella. Todennäköisyys tapahtumalle on 60 %. Neljä edellistä SAS-GEN -matsia ovat muuten päättyneet 5-0, 5-3, 0-0 ja 2-0. Genovalaiset eivät siis ole aiheuttaneet Sassuololle suurempia ongelmia.

 

Milan-Juventus (klo 21:45)

Loppiaisen myöhäisillan huippumatsina nähdään kahden verivihollisen kamppailu. Asetelma on kuitenkin poikkeuksellinen viime vuosiin tai vuosikymmeniin verrattuna, sillä Milan lähtee matsiin sarjan piikkipaikalta. Kotivoitto tässä ottelussa pudottaisi Juventuksen lähes varmuudella ulos mestaruustaistelusta.

Kotijoukkue pääsee tähän huippumatsiin hyvällä fiiliksellä. Viikonloppuna kaatui Benevento vieraissa 0-2, vaikka Milan pelasikin tunnin ottelusta vajaalla. Zlatan Ibrahimovicia paikaava Rafael Leao osui jälleen kerran maalipuiden väliin. Milanin tappioton kausi sai taas jatkoa!

Vierailija Juventus otti myös rutiinivoiton viikonlopun kierroksella. Udinese kaatui kotikentällä 4-1, eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. Cristiano Ronaldo osui kahdesti. Tätä ottelua edelsikin kauden ainoa tappio, kun Juventus hävisi yllättäen Fiorentinalle kotona maalein 0-3.

Torinon ylpeys on hallinnut edellisen vuosikymmenen Serie A:ta vakuuttavalla tavalla. Viime kaudella marginaali oli enää yksi piste, eikä Juventus ollut silloinkaan entisten päiviensä veroinen. Tämä trendi on saanut jatkoa syksyllä 2020/2021. Juve on voittanut vain 50 % kauden otteluistaan.

Vaikka vierailija onkin pelivoimaltaan sarjan eliittiä, me emme sulata vedonlyöntimarkkinan antamaa arviota Milanille. Olemme tipsanneet Milania myös aiemmin hyvällä menestyksellä. Joukkue ei tunnu saavan bookkereilta ansaitsemaansa arvostusta.

Betsaamme Milan DNB in 2,32 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50 %. Tämä sisältää jo Zlatanin poissaolon, jonka vaikutus on myös ajan myötä pienentynyt. Milan voitti Juventuksen myös viime kauden kohtaamisessa maalein 4-2.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *