KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligan kahdeksas ottelukierros sisältää neljä lauantaiottelua. Getafe ja Levante ottavat mittaa toisistaan iltapäivän matsissa, jossa maalit ovat todennäköisesti vähissä.

Kotijoukkue Getafe on sarjassa 9. sijalla saldolla 2-3-2. Tämä on varsin odotettu saldo joukkueen tasoon nähden. Madridin alueelta tuleva seura on tunnettu tiukasti puolustavana ja vaikeasti voitettavana joukkueena.

Getafen maalimäärät ovat olleet jälleen hyvin matalalla, sillä jokainen kauden otteluista on päättynyt alle kolmeen maaliin.

Joukkue pelasi maanantaina Celtan vieraana, josta Getafe kairasi kotiin tuomisiksi arvokkaan tasapelipisteen. Tätä edelsi 1-1 -tasuri myös Alavesin vieraana sekä kotitappio paikallispelissä Atleticolle maalein 0-2. Getafe on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, ja tehnyt näissä matseissa yhteensä neljä maalia.

Vierasjoukkue Levanten kausi alkoi komealla 0-3 voitolla Real Betisin vieraana. Tämän jälkeen saldona on ollut hyviä ja huonoja otteluita, mutta alkukautta on leimannut joukkueen liian avoin puolustuspää. Pahin esimerkki saatiin ottelussa Sevillaa vastaan, jonka Levante hävisi maalein 2-6.

Levanten vastustajat ovat luoneet joka ottelussa maaliodotusta vähintään 1,5 maalia – aina edelliseen matsiin saakka. Joukkue kaatoi Alavesin kotona 2-1, ja puolustus saatiin vihdoin ojennukseen. Tämä oli tärkeä etappi ja itseluottamusta nostattava pistepotti monen heikomman ottelun jälkeen.

Getafe ei ole parhaimmillaan suosikin asemassa. Joukkue on erittäin vähämaalinen ja nojaa loistavaan puolustuspeliinsä. Kaikki kauden seitsemän matsia ovat päättyneet alle kolmeen maaliin, ja sama on lähellä myös lauantaina. tarjoilee alle 2,5 maalin tuloksesta peräti 1,85 kerrointa, joten tähän on tartuttava.

Value löytyy myös Levanten tasoitusvedoista. Joukkueiden välinen rankingero on varsin pieni, ja matala maaliodotusarvo nostaa tasapelin riskiä. n Levante +0,5 (eli Double Chance X2) kertoimella 2,16 kelpaa myös hyvin lapulle. Vedot ovat pitkälti toistensa kaltaisia, joten näistä voi valita jommankumman oman mieltymyksensä mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!