KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina tuhti kuuden ottelun kierros. Löysimme päivän parhaan peli-idean Lahdesta.

Pelians vs Ilves on kahden erinomaisesti aloittaneen joukkueen kamppailu. Pelicans on ollut tähän asti selkeästi pistesaldoaan parempi. Joukkue hävisi kotonaan Vaasan Sportille edellisen kamppailun voittolaukauksilla. Pelin tulos on aivan käsittämätön ottelun kuvaan nähden. Pelicans oli ottelussa täysin suvereeni, mutta Sport-maalivahti Aittokallio torjui yhteensä 45 kertaa.

Pelicans on erittäin tasapainoinen joukkue. Alkukaudella maalivahti Olkinuora oli hapuileva, ja nuori Skarek otti ansaitusti ykkösmaalivahdin paikan erinomaisilla otteillaan. Olkinuora on kuitenkin parantanut runsaasti alkukaudesta, ja mies oli erinomainen sekä Turussa että Oulussa. Tshekkihyökkääjä Hynek Zohorna on ollut myös jäätävässä iskussa viime otteluissaan.

Pelicansilla on tällä hetkellä kolme erinomaista hyökkäysketjua. Kaupan päälle puolustuksesta löytyy myös tulivoimaa Oliwer Kasken ja Mikko Kousan muodossa.

Ilves on ollut Pelicansin ohella ehdottomasti sarjan positiivisin yllättäjä. Joukkue on aktiivinen ja pelaa erittäin raikasta jääkiekkoa. Kaikesta huokuu, että joukkueessa on erinomainen ilmapiiri. Karri Kivi on saanut pelaajaryhmänsä suorittamaan aivan suorituskykynsä ylärajoilla.

Edellisessä ottelussaan Ilves otti Tampereella 3-0 voiton HIFK:sta. Kyseessä oli erittäin tasainen matsi, joka olisi hyvin voinut kääntyä myös helsinkiläisille. Maalivahti Riku Helenius oli kuitenkin jäätävän hyvä ja nollasi IFK-hyökkääjät yksi toisensa jälkeen.

Pelicansilla on taatusti hampaankolossa Sport-ottelun ”oikeusmurhasta”, eikä latausta tarvitse Ilves-matsiin erikseen hakea. Pelicans on myös materiaaliltaan vierasjoukkuetta laadukkaampi. Näistä lähtökohdista in 2,05 kerroin kotivoitolle on oikein maistuva! Panossuositus 5/10.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!