Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen huippulupaava Jezzet Savoy tähtää kokomatkan johtoon. Riski piilee mahdollisissa lähdön uusinnoissa. Jos ei ensimmäisellä päästä matkaan, Jezzet Savoyn laukka riski kasvaa, tai tamma käy kuumana ja jää painamaan. Ehjällä keulajuoksulla Pekka Korven ajokki on lähellä voittoa. Toinen varma otetaan viidennestä kohteesta. Amazing Warriorin pois jäännin myötä pöytä on katettu Deangelo:lle. Deangelo hallitsee pikamatkalla lähdöstä maaliin.

Avauskohde pelataan neljällä merkillä. Zumu De La Vega on tosi nopea startista ja hakee ensimmäiset keulat ja keulasta ajetaan. Masterstroke Aria on hyvällä lähtöpaikalla ja tykki kunnossa. Teivossa ruuna lähti takapareista kiriin jo takasuoran alussa, jyräten koko porukan ohi. Myös Amour Amiko on elämänsä kunnossa. Voittoja ja kakkosia viimeisistään napsinut Amour Amiko otti voitot keulasta, mutta ruuna tulee selkäjuoksullakin. Salty Dog otetaan pikkuyllättäjänä mukaan lapulle. Hevonen on tauluaan paremmassa kunnossa ja voittaakin pian.

Toisessa kohteessa Issakan Valo on pelattu yli 50% suosikiksi. 6 tolppaa putkeen napannut IssakanValo on kyllä todennäköinnen voittaja, mutta vastus ei ole mikään helppo. Otetaan varmistukseksi Teivossa voittanut Korven Liideri ja Suvelan Rinssi 7%.

Kolmas kohde on vaikea pelattava. Ruotsin tuonti Lemieux Boko tiedetään kyvykkääksi, mutta Ruotsin pulelta ei voittoja ole tullut. Nyt suomessa ainakin avaus startissa ori on pelattu niukaksi suosikiksi. Damian on tehnyt ihan ok esityksiä ja starttaa nyt kovempien sisäpuolelta. Julius Ares sijoittuu jatkuvasti hyvin, mutta voitot uupuvat. Nenuphar Noir oli ihan ok toinen Vermossa 15.9. Justice Web tulee myös Ruotsista ja palaa tauolta. Otetaan heti mukaan kupongille.

Päätös kohteen ykkösmerkki on 1-radan Sky Muscle, jonka pelikansakin on löytänyt 43%. Västerbo Highball 6% on ideamerkki tähän. Elokuun lopussa Västerbo Highball vastaili keulasta Kaustisella voittoon asti. Nyt 3-radalta Keula juoksuun on pienet mahdollisuudet. Funderbar on kovin laukkaherkkä, mutta ehjällä juoksulla ihan mahdollinen. Smurfiina on voittanut neljästä startistaan 3 ja kuuluu 8-kaistaltakin ajoissa peleihin. Mukaan vielä suomen avaus-starttinsa voittanut Carlos Cashman.

Lähtö1: 2,4,6,7

Lähtö2: 3,4,8

Lähtö3: 4,6,7,9,12

Lähtö4: 2

Lähtö5: 5

Lähtö6: 1,3,4,8,11 Vihjerivin hinta: 30e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *