Linköping

KERROIN

2.70
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mullsjö-Jönköpings: over 10,5

Ruotsin Superliigassa on sunnuntain ratoksi kaksi todella hyvää ottelua ja vetovalinnat seuraavassa:

Sirius-Linköping (klo 14.00)

Sirius hakee tulevalla kaudella jatkumoa playoffs-peleilleen mutta alkukierrokset eivät ole menneet aivan suunnitelmien mukaan, joskin vastuksetkin ovat olleet aivan sarjan kärkipäätä. Kahteen otteluun pallo on uponnut omiin jo 22 kertaa ja tuon saldon olisi syytä alkaa vähentymään merkittävästi. Jalkeilla on jälleen yllätyksellinen ryhmä, mutta kärkinimet eivät vielä ole päässeet viime kauden lentoonsa.

Linköping on niin ikään vielä voitoitta mutta ei senkään avausottelut ole kovinkaan kevyitä vastustajia tarjonnut, joskin joukkue olisi Jönköpingsin vieraana ansainnut enemmän kuin pisteen mukaansa. Kestomenestyjä on erittäin tasainen nippu, mutta ns. päävastustajiaan vastaan, joihin Falun ja Dalen lukeutuvat joukkue oli täysin vastaantulija. Simon Palmen ja Matias Wahlgren ovat olleet aivan pimennossa ja kärki senttereiden on syytä nostaa tasoaan.

Joukkueet metsästävät kauden avausvoittoaan ja vaikka Sirius kevyt suosikki kotonaan onkin, ei vieraat tässä aivan näin kova altavastaaja missään tapauksessa ole. Linköping on rankingissa päivän vastustajaansa edellä ja markkina on reagoinut joukkueen nöyryytyksiin liiankin voimakkaasti, eikä Sirius missään tapauksessa ole Falunin tai Dalenin tasoinen joukkue. Vieraiden suorasta voitosta on tarjolla likimain kolmen kertoimia ja tämän tasoiset desimaalit kuuluvat pelitositteelle kerran kerrasta.

Mullsjö-Jönköpings (klo 18.00)

Mullsjö aloitti kautensa räväkästi murskaamalla Siriuksen kotikentällään, mutta tämän jälkeen joukkue kävi kokeilemassa voimiaan sarjan kärkijoukkueita vastaan ja kotiintuomisina oli tasan nolla pistettä. Falunia vastaan joukkue nousi komeasti viiden maalin takaa aina iskuetäisyydelle asti mutta loppurutistus jäi piippuun. Storvretan vieraana joukkue oli pahasti siipirikkoisena, mutta antoi hallitsevalle mestarille yllättävänkin hyvin kampoihin. Jan Zaugg on osoittautunut hirmuhankinnaksi ja sveitsiläinen takoo illasta toiseen kovia pisteitä. Hyökkäyspäässä joukkue on alati vaarallinen, mutta laadukkaita joukkueita vastaan omissa kolisee edelleenkin liian usein.

Jönköpings avasi kauden onnekkaalla kotivoitolla Linköpingistä, muuta menneellä viikolla Dalen palautti JIK:in takaisinn maanpinnalle tylyin 9-2 lukemin. Otto Weidmanin poissaolo näkyi etenkin viime ottelussa kun vastassa oli erittäin organisoitu huippupuolustus, toki Mullsjö on tässä kategoriassa aivan ääripäätä joten pikkuveljellä on saumoja kiusata isompaansa. Nuoresta joukkueesta tuntuu kokoajan ponnistavan uusia nimiä esille ja vieläpä hyvin laajalla rintamalla. Maalilla Gustav Jansson on erinomainen eikä tämänpäiväinekään tähän tule kaatumaan.

Derby-ottelu tuonee Nyhemshallin lauteet täpö-täyteen ja tunnelma lienee katossa. Mullsjö on sarjan runsasmaalisimpia joukkueita eikä Jönköpingsikään mikään under-automaatti ole. Viime kaudella joukkeuiden keskinäisissä ei juuri maali-iloitteluja nähty, mutta tämä on kertoimissa jo turhan rankasti sisällä. Mullsjön puolustus ja maalivahti osasto ei vakuuta alkuunkaan ja toisaalta MAIS:in hyökkäys Zauggin johdolla voi takoa itsekkin kaksinumeroiset taululle. Totals-raja on vedetty erittäin matalaan 10,5 maaliin ja vedot kannaattaa ehdottomasti iskeä tässä overin kautta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *