Newcastle +0.5

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kahdeksas ottelukierros päätetään sunnuntaina neljällä ottelulla. Kyseessä ovat viimeiset matsit ennen tulevaa maaottelutaukoa. Tarjolla on kaksi todella maistuvaa betsiä!

Arsenal-Bournemouth (klo 16:00)

Kotijoukkue Arsenal on aloittanut kauden materiaaliin nähden hyvin. Gunners on jaetulla nelospaikalla ainoastaan yhden tappion kärsineenä, joka tuli Liverpoolia vastaan vieraissa. Nelossija ja paikka Mestarien liigaan on Unai Emeryn ryhmälle realistinen maksimisuoritus.

Arsenal on aina tunnettu runsasmaalisena joukkueena, eikä tämä kausi ole ollut poikkeus. Tykkimiesten peleissä on venytetty verkkoja peräti 3,29 kertaa per ottelu. Viime kaudella Arsenal oli sarjan toiseksi runsasmaalisin joukkue 3,26 keskiarvolla.

Syy maaleihin on selkeä: joukkueella on hyökkäyspäässä viime kaudella maalikuninkuuden jakanut Aubameyang, mutta puolustus on aivan yhtä hutera kuin ennenkin. Arsenal on pitänyt nollat 12 edellisen liigaottelun aikana vain kerran ja jäänyt myös itse nollille ainoastaan yhdessä ottelussa.

Vierailija Bournemouth kuuluu maalimäärien osalta samaan kastiin. Cherries oli viime kaudella ainoa joukkue, jonka maalimäärät olivat Arsenalin yläpuolella. Tämä syksy on ollut tuttua hulinaa: ei yhtään nollapeliä ja viisi matsia putkeen yli 3,5 maalin tuloksia.

Sekä Arsenalin että Bournemouthin maalimäärät eivät ole myöskään sattumaa. Kun tarkastellaan otteluiden xG-lukuja, niin tuloksissa ei ole pahemmin ilmaa. Päinvastoin, moni tämän kauden otteluista olisi voinut sisältää useampia maaleja.

Vastakkain on melko tarkkaan sarjan kaksi runsasmaalisinta joukkuetta. Vastaava ottelu päättyi viime keväänä maalein 5-1, eikä yksikään edellisestä kuudesta kohtaamisesta ole päättynyt alle kolmen maalin (5-1, 1-2, 2-1, 3-0, 3-3, 3-1). Mikään ei viittaa siihen, että trendi olisi jotenkin muuttumassa.

Vedonlyöntimarkkina on asettanut totals-linjat korkealle sunnuntain otteluun. Ei kuitenkaan riittävän korkealle. Ottelu päättyy yli 3,5 maalin tulokseen arviomme mukaan lähes 60% todennäköisyydellä. in kerroin 1,90 on siis pelin paikka!

BTTS (Both Teams To Score) kertoimella 1,45 on myös erittäin osuva betsi ja kelpaa esim. tuplaan toiseksi kohteeksi.

Newcastle-Manchester United (klo 18:30)

Newcastlea pidettiin ennen kauden alkua potentiaalisena kriisijoukkueena. Magpies menetti loistavaa duunia tehneen Rafa Benitezin sekä hyökkäyspelinsä avainmiehet. Päävalmentajaksi rekrytoitiin vanhan liiton mies, Steve Bruce, jonka kykyihin ei juuri uskottu.

Kauden alku onkin ollut haastava, eikä Newcastlen sijoitus kolmen huonoimman joukossa yllätä. Viikko sitten raitapaidat jäivät Leicesterin jyrän alle peräti maalein 5-0. Newcastle ei ole ollut pelillisesti huono, ja heikkoja tuloksia selittää otteluohjelma.

Harakat ovat kohdanneet kauden alussa jo kärkiseuroista Arsenalin, Tottenhamin, Liverpoolin ja Leicesterin – kolme näistä vieraskentällä. Ei mikään ihme, että saldona on tappioita.

Manchester Unitedin odotukset olivat päinvastaiset. Joukkue vahvisti puolustuspäätä hyvillä hankinnoilla, ja Solskjaerilta odotettiin paluuta top neloseen. Kausi lähti kuitenkin väärille raiteille monien eri asioiden summana.

United hukkasi avauskierroksilla pisteitä mm. missattuihin rangaistuspotkuihin, minkä lisäksi matkassa on ollut huonoa onnea ja henkilökohtaisia virheitä. Viime viikkoina listalle voidaan lisätä myös loukkaantumistilanne.

Sunnuntain ottelusta ovat näillä näkymin sivussa joukkueen kaikki hyökkäyspään avainpelaajat: Anthony Martial, Paul Pogba sekä Marcus Rashford.

Tilanne on todella hälyttävä, ja United teki myös torstaina kyseenalaisen ennätyksen. Joukkue pelasi historiansa ensimmäisen UEL-matsin, jossa se ei saanut yhtään vetoa vastustajan maalia kohti. Tämä kertoo siitä, että teinikärki Mason Greenwood ei ole vielä riittävän tasokas korvaaja.

Newcastle on kotonaan vaikea vastus kenelle tahansa. Unitedin itseluottamus rakoilee juuri nyt, eivätkä avainpelaajien loukkaantumiset todellakaan helpota tilannetta. Newcastlelle tarjottu +0,5 tasoitus kertoimella 1,95 (, Bethard) on aivan liian korkea. Manchester United voittaa matsin vain noin neljä kertaa kymmenestä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *