Dinamo-Shakhtar O2.5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikon kierroksella olemme pitkästä aikaa Bayernin kelkassa. Saksan suurseura vaihtoi viikonloppuna päävalmentajaa, joten odotamme vahvaa esitystä kotiyleisön edessä.

Bayern Munchen-Olympiakos (klo 19:55)

Kotijoukkue Bayern Munchen on tuttu jokaiselle futisfanille. Seura on dominoinut Bundesliigaa jo vuosikaudet, ja FCB on nähty poikkeuksetta myös Mestarien liigan playoffs-vaiheessa. Nyt käynnissä on kuitenkin vaikeampi jakso.

Päävalmentajana toiminut Niko Kovac sai viikonloppuna lähteä, kun seurajohto kyllästyi Bayernin suoritustasoon. Katastrofaalinen 5-1 -vierastappio Eintracht Frankfurtille oli viimeinen niitti. Kovacin Bayern oli vaikeuksissa jo vuosi sitten, mutta purisi Bundesliigan voittoon vahvan kevätkauden myötä.

Mestarien liiga on sujunut toistaiseksi ilman suurempia ongelmia. FCB johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä ja komealla 13-4 -maalierolla. Joukkue kaatoi pari viikkoa sitten Tottenhamin vieraissa peräti 2-7.

Vierasjoukkue Olympiakos on Kreikan hallitseva mestari. Seura on tuttu näky Champions liigasta, mutta taso ei riitä käytännössä jatkopaikkaan. Tälläkin kertaa näyttää siltä, että Olympiakos jää lohkonsa jumboksi.

Kreikkalaisten paras esitys oli avausottelu Tottenhamia vastaan, jossa seura venyi 2-2 -tasapeliin oltuaan jo 0-2 -tappiolla. Tätä seurasi kuitenkin vierastappio Belgradissa ja kotitappio Munchenille, jotka sinetöivät jo pitkälti jatkopaikan kohtalon.

Olympiakos taistelee vielä lohkon kolmossijasta, jossa avainasemassa on tuleva kotipeli Punaista tähteä vastaan. Baijerin vierailulta ei ole pisteitä pahemmin odotettavissa.

Bayern Munchen haluaa varmasti näyttää faneille pienen ilotulituksen viikonlopun selkäsaunan jäljiltä. Joukkue on yleensä todella varma tällaisissa kotiotteluissa ja hoitelee ne rutiinilla parin maalin erolla. FCB ei ole nimittänyt vielä uutta päävalmentajaa – toistaiseksi ohjaksissa on Kovacin entinen apumies Hansi Flick.

Betsaamme Bayern Munchenin -2,5 maalin tasoituksella Bethardille 2,37 kertoimella. Arviomme vähintään kolmen maalin voitolle on noin 50 prosenttia. Bayern on tehnyt vähintään kolme maalia kaikissa lohkon otteluissa. Huomioi ottelun alkamisaika!

Dinamo Zagreb-Shakhtar Donetsk (klo 22:00)

Dinamo Zagreb kuuluu syksyn positiivisiin yllättäjiin Mestarien liigassa. Kroatialaiset rankattiin ennen CL-kauden alkua lohkonsa jumboksi, mutta Dinamolla on kaikki saumat edetä jatkoon. Hyvät otteet saavat todennäköisesti keskiviikkona jatkoa.

Dinamo on tälläkin kaudella Kroatian selkeä ykkösseura. Joukkueella on hallussa piikkipaikka komealla 10-1-2 saldolla, ja takana on viisi peräkkäistä voittoa.

Harva uskoi zagrebilaisten menestykseen Mestarien liigassa, mutta joukkue on venynyt hienoihin esityksiin. Avausottelussa kaatui Atalanta peräti 4-0, mikä oli jo myrskyvaroitus tulevasta. Toisella kierroksella Zagreb piti jopa Man Cityn aisoissa 60 minuuttia.

Edellisellä kierroksella joukkueet kohtasivat Ukrainassa. Ottelu päättyi tuolloin 2-2, ja Zagreb nappasi jälleen ansaitun pisteen. Tämä vierastasapeli nosti myös joukkueen jatkomahdollisuuksia merkittävästi. Atalanta on jo käytännössä ulkona, joten voitto Shakhtarista veisi joukkueen todella lähelle kakkossijaa.

Vierailija Shakhtart Donetsk on Ukrainan pääsarjan kiistaton kuningas. Joukkue on pelannut tähän asti 13 ottelua saldolla 12-1-0 ja maalierolla 39-6. Futisfanit tuntevat Shakhtarin etenkin taitavista brassipelaajista, joista osa on nykyisin myös Ukrainan kansalaisia.

Mestarien liigan urakka alkoi odotetulla kotitappiolla Man Cityä vastaan maalein 1-3. Toisella kierroksella Shakhtar nappasi todella tärkeä vierasvoiton Atalantasta hieman onnekkaasti 90. minuutin maalilla.

Kolmannella kierroksella joukkue missasi tärkeä kotivoiton Dinamoa vastaan, joten nyt Zagrebista on saalistettava mukaan vähintään piste.

Vastakkain on kaksi todella runsasmaalista joukkuetta, joiden aiempikin kohtaaminen päättyi 2-2 -lukemiin. Kun huomioidaan lohkon tilanne, niin johtomaali kummalle tahansa avaa peliä entisestään. Tarjolla on herkullinen 1,85 kerroin yli 2,5 maalille illa. Nappaamme tämän lapulle ilomielin – arviomme tapahtumalle on noin 60%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *