Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jokimaalle löytyy varma vaihtoehtoja joka makuun ja vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen Le Gros Bill on palannut tasolleen pienen suvantovaiheen jälkeen. Viidestä viimeisestä 4 voittoa napannut ori nauttinee muiden kunnioitusta niin paljon, että keulapaikka lienee tarjolla. M.S. Triple J. ja Hotshot Luca pystynevät halutessaan pitämään kiihdytyksessä ulkopuolellaan, mutta molemmille luulisi kelpaavan suosikin selkä täydellä matkalla. Toinen varma otetaan kolmannen kohteen hurjasta Unique Creationista. Tämän kauden 16 startistaan peräti 13 tolppaa napannut ruuna on niin järkyttävän kovassa kunnossa, että se kiertänee tässäkin koko porukan, vaikka vastusta ei sovi väheksyä. Kolmas varma löytyy päätöskohteesta. Amazing Warrior saanee suosikkina myös keulat viimeistään ensimmäisellä takasuoralla ja on vaikea nähdä että sitä ulkopuolelta voitettaisiin.

Toisen kohteen rastaaminen kannattaa aloittaa Maisteri Jutilasta. Jo pitkään hyvin sijoittuneen ruunan voitto roikkuu ilmassa. Viimeksi Lappeessa Hannu Torvinen kierrätti ajokkinsa kuolemanpaikalle, mistä Maisteri Jutila puristi kakkoseksi. Takamatkalta lapulle nostetaan ensimmäisenä kaksi edellistään voittanut pelisuosikki Liinan Liekki. Tuuskanen tarvitsee hieman tuuriakin huonolta lähtöpaikalta, mutta kyvyt riittää. Myös I.P. Vapari ja M.A. Piste voivat onnistuneella juoksulla pärjätä. Paalulta vielä mukaan Arkenttiina.

 

Neljännessä kohteessa Enon Vilppi saa nyt 20m eteen takamatkan kovilta, ja kuuluu peleihin. Stallonne joutui Kaustisella peruuttelemaan kolmannesta sisältä joukon perukoille kiritilaa saadakseen ja tämän startin voi unohtaa. H.V. Tuuri oli jäätävän hyvä samassa lähdössä ottaen tulisella kirillään tyylikkään voiton. Otetaan lapulle vielä väsymätön Morison.

Viides lähtö on Jokimaa tekee tähtiä-ajo, missä palkintona on 15 000e. Pelataan lapulle tukku karsintavoittajia. Revitetään lähtöön valjakot radoilta 1-6. Niukkana ykkösmerkkinä puolet tämän kauden starteistaan voittanut Fazimo.

Kuudes kohde pelataan myös kuudella merkillä. Pica-Pica Oak on jatkuvasti hyvä ja tulee lujaa loppua. Hevosen taulu on aika sekaisin monestakin syystä, mutta tamma kannattaa ruksia ajoissa lapulle. Poetry In Motion pyrkii ykkösradalta keulaan. True Devotionia on voitot kiertäneet tällä kaudella, mutta nyt hyvältä lähtöpaikalta se on ihan mahdollinen menestyjä. Alien Hill voitti toisen suomen starttinsa Jokimaalla, mutta tehtävä oli silloin helpompi. Takarivin The Next One US ohittaa lopussa monta, jos alussa mennään yhtään ylivauhtia. Viimeisenä merkkinä mukaan keskeltä rataa Loser on Loser.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 4,6,7,9,10,14

Lähtö3: 15

Lähtö4: 1,4,10,13

Lähtö5: 1,2,3,4,5,6

Lähtö6: 1,3,4,5,8,10

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *