Southampton

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kahdeksas ottelukierros käynnistyy perjantaina kahdella ottelulla. Me löysimme peli-idean molemmista!

Brighton-Burnley (klo 19:30)

Kotijoukkue Brightonin voitoton putki venyi sunnuntaina jo viiteen otteluun. Seagulls oli lähellä yllättää Tottenhamin vieraissa, mutta joukkue taipui lopulta 1-2-tappioon Gareth Balen loppuhetkien osumalla. Lupaava alkukausi on muisto vain.

Brightonin ohjelma oli alkukierroksilla todella vaikea, mutta joukkue esiintyi silti hyvin. Chelsea-tappiota seurasi todella väkevä voitto Newcastlesta. Manchester Unitedia vastaan Brighton kolisutti tolppia ja hävisi 90+10 minuutin maalilla 2-3. Tämän jälkeen pelin taso on laskenut koko ajan.

Vierailija Burnleyn tilanne on vielä pykälää heikompi. Clarets on kerännyt jo monta kautta putkeen paljon enemmän pisteitä, kuin peliesityksillä olisi ansaittu. Vaikuttaa vähän siltä, että Burnleyn hyvät tuurit ovat pikkuhiljaa loppumassa.

Burnleyn suurin ongelma on ollut läpi kauden hyökkäyspeli. Joukkue on pelannut kuusi ottelua ja jäänyt nollille niissä neljästä. Tällä hetkellä käynnissä on kolmen ottelun putki ilman tehtyä maalia. Viime viikolla Burnley oli täysin aseeton kotitappiossa Chelsealle.

Vastakkain on kaksi Valioliigaan viiden heikomman kastiin kuuluvaa joukkuetta. Molemmat ovat profiililtaan vähämaalisia joukkueita, jotka keräävät pisteensä puolustuksen kautta. Hyökkäystehot ovat pahasti kateissa kummassakin leirissä.

Ottelun maaliodotus jää siten todella matalalle. Betsimarkkina ei ole aivan huomioinut ottelun tiukkoja lähtökohtia. Pelaamme siten alle 2,5 maalia in 1,82 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Southampton-Newcastle (klo 22:00)

Kotijoukkue Southampton lähtee 8. kierroksen otteluun kovalla itseluottamuksella. Saints murskasi edellisessä ottelussa Aston Villan vieraskentällä maalein 3-4. Joukkue johti jo neljällä maalilla, mutta Villan kaksi 90+ minuutin osumaa teki lopputuloksesta hieman tiukemman.

Ennen Villa-voittoa Southampton nollasi totaalisesti myös Evertonin maalein 2-0. Sekä Everton että Villa ovat olleet alkukauden todella vahvoja joukkueita, joten Saints-leirissä on syytä hymyyn. Joukkue on noussut voittojen myötä jo sarjan 5. sijalle.

Vierailija Newcastle lähtee otteluun myös hyvällä itseluottamuksella. Harakat kaatoivat loukkaantumisista kärsineen Evertonin sunnuntaina 2-1. Vaikka kaudesta odotettiin taas kerran vaikeaa, Newcastle on turvallisesti keskikastissa 11. sijalla.

Se on toki sanottava, että joukkue on jälleen kerran raapinut pisteitä täysin vastoin pelitapahtumia. Vierastasurit Wolvesia ja Tottenhamia vastaan eivät olleet missään nimessä ansaittuja. Newcastlen pelastajaksi on noussut kesähankinta Callum Wilson, joka on tehnyt 6/10 joukkueensa maaleista.

Olemme olleet pitkään Southampton-myönteisiä. Kyseessä on aliarvostettu joukkue, missä yhdistyy laadukas puolustus sekä tehokas hyökkäys. Maalinteko ei ole enää vain Danny Ingsin vastuulla, sillä Che Adams ja vaparispesialisti James Ward-Prowse ovat löytäneet myös vastustajan maalin.

Southampton on pelivoimaltaan pari luokkaa Newcastlea vahvempi joukkue. Saints kuuluu top kymppiin, ja joukkue voi yltää nappikaudella jopa europaikoille. Betsataan kotivoittoa in 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %, mikä riittää pieneen betsiin.

Tässä arviossa on huomioitu Southamptonin ykköskärki Danny Ingsin poissaolo. Oletamme, että Ings nähdään kentällä vasta maaottelutauon jälkeen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *