Villarreal DNB

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Itsenäisyyspäivän iltana pelataan mielenkiintoisia matseja Euroopan huippusarjoissa. Poimitaan tuttuun tapaan kaksi pelikohdetta. Skippaamme tällä kertaa Inter-Roma -ottelun, jossa kertoimet ovat hyvin kohdallaan.

Championship: Millwall-Nottingham (klo 21:45)

Kotijoukkue Millwall pelaa kolmatta kautta Championshipissa sarjanousunsa jälkeen. Lontoolaiset olivat viime kauden päätteeksi sijalla 21, eli joukkue säilyi sarjassa viimeisellä mahdollisella sijalla. Tämä sesonki alkoi myös sen verran vaisusti, että uusi putoamiskamppailu näytti todennäköiseltä.

Millwallin kurssi saatiin käännettyä, kun seuralegenda Neil Harris erosi managerin tehtävistä lokakuun alussa. Kokenut Gary Rowett (myös ex-pelaaja) otti ohjat noin kuusi viikkoa sitten, ja hän on johdattanut joukkueen hyviin suorituksiin.

Lions on pelannut kuusi matsia Rowettin alaisuudessa saldolla 3-2-1. Takana on neljä tappiotonta peliä, ja Millwall on ollut erityisen vahva kotonaan, saldo 5-3-1 tältä kaudelta.

Vierasjoukkue Nottingham on yrittänyt nousua Valioliigaan jo vuosikaudet, mutta joukkueen taso ei ole vain riittänyt. Tällä kertaa tilanne voi olla toinen, sillä Forest pelaa parasta kauttaan pitkään aikaan. Joukkue lähtee perjantain otteluun peräti sarjan nelospaikalta.

Nottingham saapuu Lontooseen tappio niskassaan, mutta kyseessä oli todella epäonninen häviö Cardiffille 0-1. Forest laukoi ottelussa 32 kertaa ja loi maaliodotusta helposti pariin osumaan, mutta palloa ei vain saatu verkon perukoille.

Ennen Cardiff-tappiota Nottingham pelasi kolme ottelua putkeen päästämättä maaliaikaan. Joukkue on esiintynyt myös vierasotteluissa todella vakuuttavasti xG:n valossa. Nottingham on hävinnyt kymmenestä kauden reissupeleistään ainoastaan yhden.

Perjantain matsi on tiukka vääntö kahden hyväkuntoisen joukkueen kesken. Millwall on hieman ylisuorittanut managerinvaihdon buustaamana, joten tasoeroa on enemmän kuin sarjataulukko kertoo. Nottingham on erittäin kovassa iskussa ja ansaitsee suosikkiaseman myös vieraissa.

Betsaamme Nottingham DNB ilta kertoimella 2,10. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 55%. Rohkeimmat voivat pelata myös suoraa voittoa komealla 3,10 kertoimella.

La Liga: Villarreal-Atletico Madrid (klo 22:00)

La Ligan 16. ottelukierros käynnistyy varsinaisella herkkupalalla. Vastakkain on kaksi laatujoukkuetta, joiden suoritustaso on tosin tällä kaudella ollut kaukana parhaasta.

Kotijoukkue Villarreal on totuttu näkemään La Ligan top kympissä. Viime kausi oli karmea katastrofi, mutta tämä syksy lähti liikkeelle huomattavasti paremmin. Joukkuetta luotsaa yhä Javier Calleja, joka pelasti Keltaisen Sukellusveneen viime keväällä otettuaan ohjat tammikuussa.

Kausi on kuitenkin kääntynyt laskuun hyvän startin jälkeen. Villarreal lähtee otteluun peräti kolmen tappion putkessa, eikä joukkue ole voittanut viiteen otteluun. Mukaan mahtuu myös paljon huonoa onnea, sillä Villarreal oli esim. xG:n valossa parempi joukkue myös Valencian vieraana.

Vastaan asettuva Atletico Madrid kärsi myös tappion viime kierroksella. Tico taipui harvinaisesti kotonaan, kun vastassa ollut FC Barcelona nappasi pisteet Messin myöhäisellä maalilla 0-1.

Vierasjoukkue ei ole myöskään erityisen hyvässä iskussa juuri nyt. Tico on voittanut ainoastaan yhden viidestä ja kaksi yhdeksästä edellisestä ottelustaan. Joukkueen riesana ovat lukemattomat tasapelit ja todella heikko hyökkäyspää.

Atleticon puolustus toimii taas tuttuun tyyliin, mutta 16 liigamaalia 15 otteluun on todella vähän. Se on vähemmän kuin minkään muun top 14 -joukkueen saldo. Illan vastustaja Villarreal on iskenyt samaan aikaan 28 osumaa.

Diego Simeonen Atleticolla on käynnissä tietyllä tapaa välikausi, sillä joukkuetta kannatellut vanha kaarti (Juanfran, Diego Godin, Filipe Luis, Antoine Griezmann) on poissa. Tico ei ole tällä hetkellä viime vuosien veroinen huippujoukkue.

Villarreal on ollut viime vuosina todella vaikea vastustaja Atleticolle – toivotaan että tämä trendi jatkuu perjantaina. On todella vaikea nähdä Villarreal selkeänä altavastaajana kotonaan, vaikka viime otteluiden tuloskunto onkin heikko.

Betsaamme kotijoukkuetta in DNB 2,50 kertoimella, jossa on todella mukavasti ilmaa. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 46%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *