Seahawks-Giants U47

KERROIN

2.01
0
pv
0
t
0
min
0
s

Itsenäisyyspäivän ilta voi viettää vaikkapa NFL-matsien parissa! Me poimimme sunnuntailta kaksi mielenkiintoista pelikohdetta.

Miami Dolphins – Cincinnati Bengals (klo 20:00)

Cincinnati Bengals koki kaksi viikkoa sitten karun kohtalon, kun viime kevään koko draftin ykkösvaraus Joe Burrow’n polvi vääntyi todella ruman näköisesti ja hajosi pahemman kerran. Burrow’ta ei tällä kaudella kentällä enää nähdä ja toipuminen ensi kauden alkuunkin on epävarmaa. Burrow’n kanssa Bengalsin hyökkäyspeli oli ollut lupauksia herättävää, mutta turhankin paljon hyökkäyksen tehot olivat kokemattoman pelinrakentajan harteilla kehnon linjapelin takana.

Nyt Bengalsin peliä johtaa varamies Brandon Allen. Viime viikolla Allenin ensimmäisessä startissa Bengals teki 17 pistettä ja hävisi niukasti, eli pelkkää tulosta katsoessa vaikuttaa siltä, että esitys oli kelvollinen. Tulos kuitenkin valehtelee, sillä Bengals teki yhden TD:n alussa potkun palautuksella ja toisen lopussa, kun Giantsilla oli 9 pisteen johto ja varmistivat vain, että Bengals ei saa tehtyä nopeaa touchdownia. Näiden välissä Bengalsin hyökkäys ei edennyt juuri mihinkään.

Miamin pelinrakentajatilanne tähän peliin on vielä epävarma. Kauden aloitti veteraani Ryan Fitzpatrick, joka pelasikin ihan hyvin, mutta Dolphins siirsi kuitenkin vastuun tulokas Tua Tagovailoalle. Hän kuitenkin loukkasi peukalonsa pari viikkoa sitten ja on 50–50 toipuuko ajoissa tähän peliin.

Miamin peleissä on tullut reilusti pisteitä puolustuksen ja erikoisjoukkojen tekemillä touchdowneilla tai sillä, että nämä ovat järjestäneet hyökkäykselle hyvän kenttäaseman. Näiden ansiosta Dolphinsin pelien lopputulokset ovat olleet suuripisteisempiä kuin mitä pelien tapahtumien perusteella olisi pitänyt olla.

Molemmilla joukkueilla on alla pelejä, joissa pisteitä on tehty enemmän kuin mitä pelitapahtumat antaisivat olettaa. Tämä näkyy ottelun pistemääräkertoimissa, joten pelivalintani otteluun on alle 42,5 pistettä, johon Pinnacle tarjoaa kertoimen 1,99. Arvioni vedolle on 55 %. Tässä arviossa oletuksena on, että Miamilla Fitzpatrick aloittaa. Fitzpatrick on Miamin pelinrakentajista aggressiivisempi, joten veto maistuu vielä paremmin, jos Tua kuntoutuu pelikuntoon.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Seattle Seahawks – New York Giants (klo 23:05)

Seattlen hyökkäys on ollut valmentaja Pete Carrollin johdolla perinteisesti yksi liigan juoksupainotteisimmista. Tällä kaudella joukkue lähti kauteen huomattavasti aggressiivisemmalla heittopelillä, ja alkuun joukkueen pelit olivatkin melkoista pisteiloittelua ja tuloksetkin olivat oikein hyviä. Kauden edetessä aggressiivinen heittopeli johti kuitenkin turhan moniin pallonmenetyksiin ja viimeisessä kahdessa pelissä peli on ollut taas selvästi juoksupainotteisempaa.

Giants koki viime pelissä pahan menetyksen, kun pelinrakentaja Daniel Jonesin takareisi revähti. Jonesin ei ole vielä varmuudella ilmoitettu olevan tästä pelistä sivussa, mutta todennäköisesti peliä johtaa varamies Colt McCoy. Jones ei ole mikään huippu-QB myöskään, mutta hyvän liikkuvuutensa ansiosta on saanut paljon aikaiseksi omilla juoksuillaan silloin kun vapaata miestä ei ole löytynyt. McCoylla ei tuota kykyä ole ja vaikka Jones saataisiinkin pelikuntoon, niin mies ei varmasti paljoa juokse puolikuntoisen takareiden kanssa. Ilman pelinrakentajan juoksu-uhkaa Giantsin hyökkäyspelin pitäisi olla melkoisen helposti pysäytettävissä.

Seattlen pelien pistemäärärajoissa näkyvät vielä reilusti nuo alkukauden pisteiloittelut, vaikka viime peleissä meininki on ollut eri näköistä. Joukkue on voittanut kaksi edellistä peliään konservatiivisemmalla taktiikalla, joten vaikea uskoa, että Carroll lähtisi muuttamaan taktiikkaa. Varsinkin kun Giantsin voittaakseen joukkueen hyökkäyksellä tuskin on tarvetta mihinkään urotekoihin. Pelivalinta otteluun on näin ollen alle 47 pistettä, jolle on Pinnaclella tarjolla kerroin 2,01 ja arvioni on 56 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *