Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Patrik Laine tekee maalin

KERROIN

3.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tässä artikkelissa keskitytään poikkeuksellisesti yhteen pelaajaan, hän on tietenkin Patrik Laine. Laine on kohdannut urallaan Dallasin 16 kertaa, joissa on hän tehnyt tehot 18+6. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti ja vähemmän yllättäen Laine on osunut joka pelissä. Edellinen kohtaaminen on toissa yöltä, jossa Laine osui ensimmäisen kerran jo 14 sekunnin jälkeen. Osuma hylättiin kuitenkin hylättiin kuitenkin valmentajan haaston seurauksena. Itse ottelussa Laine on selkeästi kentän näkyvin hahmo. Maali(+hylätty maali), syöttö, +3 ja päälle vielä 3 taklausta(jaetusti ottelun korkein lukema).

Laine oli alkanut tutkia peliään heikosti menneen viime kauden jäljiltä ja käyneen useita keskusteluja Valmentaja Paul Mauricen kanssa. On ilo huomata, että tällä kaudella Laine on huomattavasti kokonaisvaltaisempi pelaaja kuin aiemmin. Laine on alkanut tehdä paljon enemmän töitä kiekottomana pelaajana kuin aiemmin. Laine onkin lähes tuplaamassa aikaisemmat tilastonsa taklauksissa sekä kiekon riistoissa. Tämä on johtanut siihen, että Laine on huomattavasti vaarallisempi pelaaja myös 5vs5 pelissä.

Toissa yön ottelusta sain 3.00 kertoimen Laineen maalille. Coolbet pistää tällä kertaa vieläkin paremmaksi eli Dallas – Winnipeg:Patrik Laine tekee maalin 3.80

 

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *