Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Carreno-Busta -4,5 peliä

KERROIN

1.98
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Argentiinan Cordobassa käytävässä ATP-turnauksen ottelussa kohtaavat isäntämaan Pedro Cachin sekä Espanjan Pablo Carreno-Busta. Carreno-Busta on pelaajista huomattavasti meritoituneempi. Alemmalla rankingissa oleva Cachin on lähinnä perus massapelaaja, joka silloin tällöin väläyttelee alemman tason Challenger-kisoissa. Carreno-Busta on viimeisen parin vuoden aikana noussut solidiksi Top 20-tason pelaajaksi. Carreno-Busta on pelaajista todella paljon monipuolisempi. Cachin oikeastaan roikkuu täysin kämmenlyöntinsä varassa, eikä kunnollista rystylyöntiä mieheltä löyty.

Cordoban kenttä on todella hidas, mikä itsessään sopii Cachinille varsin hyvin. Tasoeroa on kuitenkin valtavasti, mikä näkyy myös kentällä. Kaiken järjen mukaan Carreno-Busta tulee voittamaan ottelun varsin selkeästi. Cachin pystyy kuitenkin roikkumaan pelissä mukana kämmenlyöntinsä avulla parhaimmillaan yllättävänkin pitkään.

Pelataan Carreno-Busta -4,5 peliä kertoimella 1,98 Unibetilta (panostussuositus 3/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!