Pelicans

KERROIN

3.45
0
pv
0
t
0
min
0
s

JYP kohtaa keskiviikkona Pelicansin kotikaukalossaan. Isännät ottivat nihkeät ja tärkeät voitot niin Jukureista kuin myös HPK:sta. Laurikainen nollasi molemmat vastustajat – mukana oli toki myös onnea, kun etenkin HPK ei osunut edes tyhjänä olevaan maaliin.

JYPin pelissä on puolustussuuntaan tapahtunut paljon hyviä asioita valmennuksen vaihdon jälkeen, mutta hyökkäyspelaaminen on samalla kärsinyt pahasti. JYP ei ole missään nimessä pelillisesti vahvassa vedossa, sillä joukkue tarvitsee voittaakseen erinomaisen maalivahtipelin. Oma hyökkäyspeli ei vain tuota riittävästi laadukkaita maalipaikkoja, jotta joukkueen hyvien tulosten voitaisiin olettaa jatkuvan.

Pelicans on kärsinyt tammi-helmikuun vaihteessa pahasti puolustuspään loukkaantumista. Tärkeä Jurgens teki jo paluun, mutta Kousa jatkanee sivussa edelleen.

Pelicansin peliesityksissä oli havaittavissa pieni suvantovaihe, mutta joukkue palasi voittokantaan komealla 7-1 kotivoitolla Tapparasta. Joukkue oli toki epätavallisen tehokas paikoissaan, ja numerot sinänsä eivät kuvaa ottelua juurikaan. Onnistumisia tuli kuitenkin laajalti, ja järkyttävän kovassa vireessä oleva puolustaja Kaski jatkoi tehokasta kauttaan.

Pelicans-maalivahti Olkinuora palaa Jyväskylään vierasjoukkueen paidassa. Olkinuoralla on alla erinomainen esitys ja todennäköisesti mies pelaa myös keskiviikkona. Pelicans pelaa erittäin fyysistä, vahvaan liikkeeseen perustuvaa peliä. Tämä on JYP:lle iso haaste.

Menemme tässä matsissa vahvasti markkinoita vastaan, siläl ottelusta tulee taatusti kerroinasetelmaa tasaisempi kamppailu. Otetaan iso kannanotto ja vahva panostus Pelicansin puolesta. in markkinatoppi siis kupongille!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!