Ravit

KERROIN

1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun Äimäraution vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Toisen kohteen Valtroks on nappisarjassa. Juoksulangalta hyvin matkaan pääsevä Valtroks on kärjen kimpussa jo ensimmäisellä takasuoralla. Alle 30% pelattuna Valtroks on oikein maistuva varma ja pelimerkkejä jää kansansuosikkien varmisteluun ison rahan toivossa. Toinen varma Löytyy neljännestä kohteesta. Ravikuningas Evartti palaa liki neljän kuukauden tauolta. Suoraan tauoltakin Evartti on ansaittu suosikki. Hurjat vauhtivarat ja fysiikan omaavan Ravikuninkaan ei tarvitse olla edes parhaimmillaan, kun vastus näyttää sopivalta. Koskelan Akselia on varottava, varsinkin jos tämä pääsee keulaan, muuten porukka näyttää Evartille melko arkiselta.

Ensimmäisen kohteen todennäköinen voittaja on 8-radasta huolimatta Astrum. Varmistetaan yli 60% suosikki kuitenkin ison rahan toivossa. Memento Vivere 2% nappaa ensimmäiset keulat, eikä taktiikasta ole varmaa tietoa. V-P Toivaselle saattaa kelvata suosikin selkä, josta olisi hyvä yrittää pätkällä ohi maalisuoralla. Mikäli Memento Viverellä halutaan ajaa keulasta, voi jo matkalla tulla kilvanajoa. Tämä sataisi puolestaan kiritykki Midletonin laariin. Avauskohde näillä kolmella.

Kolmas kohde pelataan hieman tylsästi kolmella suosikilla. Tammalähdöt ovat usein yllätys herkkiä ja jos rahapussi kestää, kannattaa tähän satsata. Listas Tequila on lähdön suosikki. 15 valjakon autolähdössä paikalta 13 on kuitenkin suuri riski, että juoksu menee täysin pieleen. Yli 40% on näin ollen suosikille liikaa. Lähdön maistuvin merkki on Ridgehead Laurette, joka ei ole tarkka juoksusta. Tapio Perttusen ajokki ei kaihda kuolemanpaikkaakaan. Mukaan vielä nätin reissun sisäradalla saava Express Eve.

Viides kohde on avoimen luokan maili. Suoraan tauoltakin ykkösmerkki on myrkyn nopea mailispesialisti President Lindy. Koska maan kovimmat hevoset loistavat poissaolollaan otetaan mukaan myös T.Rex ja Hazelhen Hermes jotka ovat roikkuneet kovemmissakin lähdöissä ihan hyvin mukana. Mukaan vielä takaa huippukuntoinen Leader Brodde.

Kuudes kohde pelataan leveästi. Niukka suosikki on Roberto Diver. Sisäpuolella on kuitenkin kaksi tulista avaajaa Rambo Rivner ja Sunbeam. Otetään koko kärkikolmikko lapulle. Minto’s Don Juan on porukan parhaimmistoa, mutta lähtöpaikka on yön musta. Samoin Herrera Bokolla. Takarivin Surprise Leader on kovassa iskussa ja kuuluu ajoissa lapuille. Yhdeksi yllättäjäksi vielä Shorthanded Jag, joka on saanut yhden startin alle suomessa. Ranskassa juostujen aikojen perusteella tällä hevosella pitäisi olla valtava luokka.

Päätöskohteeseen haetaan myös yllätystä. Ykkösmerkki on takarivistäkin Benobi Zet. Huippu paikoilta matkaan pääsevät Al E.Gator Zet ja Hard To Trick otetaan lapulle alipelattuina. Armani Press hävisi rata-arvonnan, mutta kyvyt riittää. Electric Eye Am on perusmerkki.

Lähtö1: 4,7,8

Lähtö2: 11

Lähtö3: 1,7,13

Lähtö4: 10

Lähtö5: 3,4,8,10

Lähtö6: 1,2,3,7,8,11,12

Lähtö7: 1,2,6,8,11. Vihjerivin hinta: 63

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *