Marseille -1 ah

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain pelikohteet valikoituvat tuttuun tyyliin Euroopan tunnetuimmista futissarjoista. Tarjolla on kaksi todella osuvaa pelikohdetta, jotka voi hyvin betsata vaikka tuplana.

Championship: Nottingham-Millwall (klo 21:45)

Kotijoukkue Nottingham otti tärkeän tasapelin Middlesbroron vieraana maanantain ottelussa. Lewis Grabbanin 86. minuutin maali toi arvokkaan lisäpisteen ja kasvatti tappiottomien otteluiden saldon neljään.

Kyseessä oli hieman harvinaisempi runsasmaalinen lopputulos, eikä Nottinghamin verkkoon tehdä kovin usein kuin maksimissaan yksi osuma. Kun katsotaan Championshipin tilastoja, niin joukkueen puolustus on Leedsin ja Brentfordin jälkeen sarjan paras.

Nottinghamin kausi on sujunut kokonaisuutena paremmin kuin pitkään aikaan. Tiivis puolustus ja Lewis Grabbanin maalivainut ovat menestyksen taustalla.

Vierailija Millwall on materiaaliltaan sarjan alempaan kastiin kuuluva joukkue. Lions pelaa kuitenkin yllättävän vahvaa kautta, eikä edes playoffs-paikka ole täysin poissuljettu. Millwall on tunnettu jo pitkään tiiviisti puolustavana ryhmänä, jolla ei ole luontaisia maalintekijöitä.

Tällä hetkellä joukkue on kolmen ottelun voitottomassa putkessa, minkä myötä top 6 -sijat ovat hieman alkaneet karata. Yksi trendi erottuu kuitenkin yli kaiken: peräti seitsemän edellistä ottelua ovat alle 2,5 maalin tuloksia ja 9/10 edellisestä liigamatsista.

Nottingham ja Millwall ovatkin sarjan kaksi vähämaalisinta joukkuetta. Alle 2,5 maaliin jäädään kaksi kertaa kolmesta, joten in 1,68 on hyvä tarjous.

Ligue 1: Marseille-Amiens (klo 22:00)

Olympique Marseille (”OM”) on mainittu pelivihjeissämme useaan otteeseen tällä kaudella. Joukkue oli framilla edellisen kerran viime perjantaina, jolloin vihjasimme OM:n voittoa Nimesin vieraana. Voittohan sieltä tuli, joten Marseille palasi taas raiteille.

Joukkue ehti pelata peräti 14 tappiotonta liigamatsia todella kovalla 11-3-0 -saldolla ennen parin viikon takaista kotitappiota Nantesille (1-3). Kuten jo viikko sitten kirjoitimme, emme usko Marseillen alamäkeen. Samat sanat voidaan todeta tänäkin perjantaina.

Vierasjoukkue Amiens kuuluu sen sijaan Ligue 1:n heikoimpiin joukkueisiin. Amiens on itse asiassa surkein nippu Toulousen jälkeen ja myös ainoa joukkue, joka ei ole sarjajumboa voittanut viimeisen lähes puolen vuoden aikana.

Viime viikonloppuna Amiens kohtasi keskinkertaisen Metzin kotonaan ja hävisi myös tuon ottelun 0-1. Monella voi olla muistissa urhea 4-4 -kotitasuri PSG:n kanssa, mutta tuossakin ottelussa joukkue onnistui hukkaamaan 3-0 johdon 3-4 -tilanteeksi.

Vieraskentällä Amiens on ollut heikko koko kauden. Saldo 1-5-7 kertoo oleellisen, ja vähäinenkin menestys tuli lähinnä alkukauden otteluissa. Laatujoukkueiden vieraana Amiens on jäänyt jatkuvasti pahasti kakkoseksi.

Marseille voittaa ottelun arviomme mukaan vähintään kolme kertaa neljästä, joten aasialainen -1 tasoitus noin 2,00 kertoimilla tuntuu kyllä lahjalta. Betsaamme siis Marseille -1 in 2,05 kertoimella ja panosta laitetaan todella reippaasti!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *