Pelicans (1X2)

KERROIN

3.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vahvaan vireeseen etenkin kotonaan äitynyt HIFK kohtaa tämän kauden väriläiskän Pelicansin.

HIFK on onnistunut kääntämään pelillisesti tiukkoja otteluita hyväkseen viime aikoina. Suurin muutos alkukauteen on nähty maalinsuulla, jossa Engren on alkanut näyttää erinomaisia otteita ja löytänyt ennen kaikkea tasaisuuden.

HIFK on kuntopuntarin kärkijoukkueita, mutta aivan samalta eivät joukkueen luomat/annetut maalipaikat näytä. Voidaan siis puhua, että joukkue on saanut hivenen liikaa pisteitä, mitä olisi peliesityksiin nähden ansainnut. Stadilaisten loukkaantumistilanne on hyvä, joten siltäkin osin IFK pääsee tärkeään Pelicans-otteluun hyvistä asetelmista.

Ilmaisetvedot on koko kauden uskonut pussinokkien menestykseen. Pelicans on rakennettu erinomaisesti, ja ainoa kysymysmerkki suuremman menestyksen edellä on maalivahtipeli. Aaltosen hankinnan jälkeen joukkueen materiaali ei juuri kalpene kenellekään, hivenen Kärpille toki. Lahtelaiset ovat ehdottomasti valmiita haastamaan kaikki tämän sarjan joukkueet.

Pelicans vaikuttaa olevan fyysisesti erinomaisessa iskussa. Kentällisten eläminen on myös vähentynyt, mitä tapahtui kauden aikana loukkaantumisten vuoksi. Selkeitä tutkapareja on alkanut myös löytymään. Mikäli maalivahtipeli toimii, kaikki muu lupailee pitkää kevättä Lahteen.

Pelicansilla on alla suorastaan häikäisevä esitys kovin raskaalla jalalla ollutta JYPiä vastaan. Lahtelaiset veivät ottelua suvereenisti näennäisesti tasaisen ensimmäisen erän jälkeen. Tätä jyräämistä kuvaa hyvin maalivahtien torjunnat 16-51!

Pelicans on joukkueista hivenen laadukkaampi. Pussinokat ovat kotiotteluissaaan olleet suorastaan maagisen hyviä, mutta vieraissa on ollut reilusti parantamisen varaa. Joukkue suorastaan huokuu itseluottamusta ja löytää taatusti keinoja horjuttaa vahvaa kotijoukkuetta Helsingissä. Otetaan hieman kantaa HIFK:n tulosten taakse ja vedetään rohkeasti vieraiden suoraa voittoa in mainiolla 3.25 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!