Jukurit-SaiPa U4.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jukurit on onnistunut kiusaamaan vastustajiaan myös pisteiden muodossa. Erittäin sitkeänä joukkueena tunnettu Jukurit on edelleen vaikea vastustaja, vaikka joukkue ei ole pelannut vähään aikaan muusta kuin kunniasta. Etenkin Mikkelissä Jukurit pelaa tiiviinä viisikkona. Se luo itse kovin vähän paikkoja, mutta osaa kyllä puolustaa tiiviisti oman maalinsa edustaa.

Edellisessä kotiottelussaan Jukurit oli lähes 50 minuuttia kiinni pisteissä, mutta suli lopulta 3 pistettä synkkään kahden minuutin jaksoon, jolloin TPS niittasi pikamaaleilla ottelun tasoihin. Jukurit kamppaili hyvin kärkipään joukkuetta vastaan; etenkin puolustusasenne on edelleen kohdallaan.

SaiPa kamppailee vielä kotiedusta ”sääliplayoffeihin”. Joukkueen otteet vaihtelevat kovasti, ja esimerkiksi Ilves-ottelu oli erinomainen esitys tappiosta huolimatta. Tämän jälkeen SaiPa oli Vaasassa täysin jaloissa, ja seuraavana päivänä Kärpät piti väsyneet Lappeenrantalaiset lähestulkoon täysin ilman maalipaikkoja.

SaiPan ongelmat ovat kauden aikana olleet selvät, ja osaa näistä on yritetty korjata isoin askelein. Tästä on seurannut lähinnä se, että omissa alkoi kolista runsaasti. Kun laatu hyökkäyspäässä ei riitä maalintekokilpailuun, oli alamäki pisteiden muodossa edessä.

Joukkueen ylivoimaisesti tärkein hyökkääjä Kunyk loukkaantui Vaasassa, eikä mies pelannut Oulussa. Hyvin todennäköisesti monipuolinen hyökkääjä on edelleen sivussa, ja tämä sotkee pahasti toimivan tutkaparin Morleyn kanssa.

Vastakkain on kaksi erittäin heikkoa hyökkäyssuunnan joukkuetta. Jukureiden maalivahti Rajaniemi on ollut erittäin varma viime aikoina, samoin Tuohimaalla alla jäätävän hyvä esitys Kärppien vieraana. Odotettavissa on vähämaalinen matsi, ja in kerroin 2,08 alle 4,5 maalin vaihtoehdolle mahtuu hyvin vetoihin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!