Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Avauskohteessa luotetaan, että Ice Wine pitää ykkösradalta keulat ja vetää siitä maaliin saakka. Ice Wine on juossut kovia lähtöjä ja pari viikkoa sitten Vermossa se oli hyvä toinen Willow Priden takaa. Nyt ei Willow Priden kaltaista huippua ole vastassa ja Ice Wine on mainiolta paikalta erittäin lähellä voittoa. Toinen varma on neljännen kohteen Bramee. Myös tässä uskotaan keulavoittoon. Bramee lähtee lujaa liikkeelle ja vetää keulasta pitkään. Pahin uhka lienee Varma-Konsti, joka tosin on kovin epävarma ja laukat piinavat.

Toisen kohteen suosikki Tuuskanen saa nyt varmistuksia. Vierestä lähtevä Myrskyri on kova hevonen, vaikka kunto ei ihan vielä ole ollut huippuluokkaa. Myrskyri lähtee lujaa ja keulapaikka on pikamatkalla iso etu. Myös Hipsun Poju pääsee lujaa liikkeelle ja saa paikan läheltä kärkeä. Tuuskanen kuitenkin selkeä ykkösmerkki, koska se pystyy voittamaan myös johtavan rinnalta.

Kolmannen kohteen Imperator kerää peräti 60% peliä. Se voitti Jokimaalla viimeksi pitkällä kirillä, mutta otetaan kaksi varmistusta. Stonecapes Ulrica on voittanut urallaan kaikki laukattomat starttinsa. Laukka riski on, mutta mikäli tammaa pysyy ravilla, heittää se ainakin kovan haasteen suosikille. Namupaikalta vielä Cod A’la Doc mukaan lapulle.

Viidennessä kohteessa kohtaavat maamme parhaat 5-vuotiaat. An-Dorra oli vakuuttava voittaja kauden avauksessaan keulapaikalta ja on pelattu isoksi suosikiksi. Vastusta riittää silti, joten varmistellaan. Magical Princess on voittanut An-Dorran ennenkin, mutta nyt lähtörata on harmillisen ulkona. Kurri Jari Boko on aloittanut Suomessa hyvin, eikä pohjia ole vielä katsottu. Nyt valmentaja hyppää itse rattaille ja kaikki kengät riisutaan. Mukaan vielä jättiyllärinä nappipaikalta Full Picture(1%).

Päätöskohteeseen revitetään kuusi merkkiä. Lemieux Boko on tehnyt hyviä esityksiä ja sai Helmikuussa jo ansaitsemansa voitonkin. Tippy Grain on pitkään sijoittunut hyvin ja se pääsee matkaan juoksulangalta yhdessä Roseline Forbesin kanssa. Molemmat lapulle. Zest Boy(5%) ja Kiikku’s Trooper ovat ihan riittäviä hevosia tähän lähtöön. Mukaan vielä 20m etumatkaa saava Sofie Halm.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 3,4,5,

Lähtö3: 1,4,7

Lähtö4: 3

Lähtö5: 1,3,5,6

Lähtö6: 1,3,5,7,8,9 Vihjerivin hinta: 21,60e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *